Home › Forums › Powitanie › Przedstaw się › Witam
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
12 kwietnia 2021 at 05:58 #1247AnonymousInactive
Witam.
Mam na imię Grzegorz i jestem z Augustowa.
Ostatnio całkiem przypadkiem trafiłem na informację o klasie Korsarz.
W planie mam wybrać się na któreś regaty w tym roku, żeby z bliska przyjrzeć się zawodowcom
Jednocześnie zacząłem się rozglądać za kupnem korsarza (pływanie turystyczne + regatowe), więc mam także prośbę o jakieś namiary na fajne egzemplarze do sprzedaży. (raczej interesuje mnie laminat)
Pozdrawiam12 kwietnia 2021 at 12:38 #3144ŁukaszParticipantCześć Grzegorz,
Hmmm Augustów – ahh te noce
Super miejsce i okolice 👿 :whistle:Quote:Ostatnio całkiem przypadkiem trafiłem na informację o klasie Korsarz.Powiesz coś więcej o tym „przypadku”?
Co do łódki to jak zawsze wszystko rozchodzi się o cenę – ile posiada się środków na ten cel.
Oczywiście w imieniu swoim jak i organizatorów zapraszam Ciebie/Was na każde nasze regaty > Kalendarz RegatI jeszcze pytanie czy widziałeś nasz poradnik zakupu Korsarza ?
13 kwietnia 2021 at 17:07 #3145AnonymousInactiveDo tej pory pływałem na omegach lub jachtach kabinowych. Niestety ze względu na pracę nie mam za bardzo czasu na pływanie, a jak był czas to problem był z zebraniem załogi. Z tego względu zacząłem szukać na ten sezon lekkiej, niedużej łodzi do weeekendowych wypadów (podpięcie lekkiej przyczepy do samochodu i łatwe wodowanie w 2 osoby), no i w ten sposób „przypadkiem” na jakimś forum znalazłem info o karsarzach
Co do budżetu to czytałem tutaj że porządny egzemplarz bez koniczności remontu można kupić w granicach 10-15 tyś pln ?13 kwietnia 2021 at 17:08 #3146AnonymousInactivena ebay widzę ogłoszenie o sprzedaży korsarza POL-42. Ktoś coś więcej o tej łodzi ?
14 kwietnia 2021 at 07:04 #3149ŁukaszParticipantHej,
Zapewne mówisz o tym ogłoszeniu
https://www.ebay.pl/itm/jacht-od-regatowo-turystyczna-klasy-Korsarz/382559129011?hash=item59124d0db3:g:VpAAAOSwtgJbkjaiTo ogłoszenie jest z” „Ostatnia aktualizacja: 07-11-2020 09:33:49 CET”
Z tego co mi wiadomo korsarz ten został sprzedany – czyli nie aktualne. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.