Witam

Home Forums Powitanie Przedstaw się Witam

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Anonymous
    Inactive

Witam.
    Mam na imię Grzegorz i jestem z Augustowa.
    Ostatnio całkiem przypadkiem trafiłem na informację o klasie Korsarz.
    W planie mam wybrać się na któreś regaty w tym roku, żeby z bliska przyjrzeć się zawodowcom ;)
    Jednocześnie zacząłem się rozglądać za kupnem korsarza (pływanie turystyczne + regatowe), więc mam także prośbę o jakieś namiary na fajne egzemplarze do sprzedaży. (raczej interesuje mnie laminat)
    Pozdrawiam

Łukasz
    Participant

Cześć Grzegorz,
    Hmmm Augustów – ahh te noce ;)
    Super miejsce i okolice 👿 :whistle:

Quote:
    Ostatnio całkiem przypadkiem trafiłem na informację o klasie Korsarz.

Powiesz coś więcej o tym „przypadku”?

Co do łódki to jak zawsze wszystko rozchodzi się o cenę – ile posiada się środków na ten cel.
    Oczywiście w imieniu swoim jak i organizatorów zapraszam Ciebie/Was na każde nasze regaty > Kalendarz Regat:)

I jeszcze pytanie czy widziałeś nasz poradnik zakupu Korsarza ?

Anonymous
    Inactive

Do tej pory pływałem na omegach lub jachtach kabinowych. Niestety ze względu na pracę nie mam za bardzo czasu na pływanie, a jak był czas to problem był z zebraniem załogi. Z tego względu zacząłem szukać na ten sezon lekkiej, niedużej łodzi do weeekendowych wypadów (podpięcie lekkiej przyczepy do samochodu i łatwe wodowanie w 2 osoby), no i w ten sposób „przypadkiem” na jakimś forum znalazłem info o karsarzach ;)
    Co do budżetu to czytałem tutaj że porządny egzemplarz bez koniczności remontu można kupić w granicach 10-15 tyś pln ?

Anonymous
    Inactive

na ebay widzę ogłoszenie o sprzedaży korsarza POL-42. Ktoś coś więcej o tej łodzi ?

Łukasz
    Participant

Hej,

Zapewne mówisz o tym ogłoszeniu
    https://www.ebay.pl/itm/jacht-od-regatowo-turystyczna-klasy-Korsarz/382559129011?hash=item59124d0db3:g:VpAAAOSwtgJbkjai

To ogłoszenie jest z” „Ostatnia aktualizacja: 07-11-2020 09:33:49 CET”
    Z tego co mi wiadomo korsarz ten został sprzedany – czyli nie aktualne.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.