Witam, Korsarzy

Home Forums Powitanie Przedstaw się Witam, Korsarzy

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Paweł
    Participant

Witam użytkowników :)

Rok temu kupiłem korsarza w w miare ładnym stanie w celach rekreacyjnych ale w tym roku postanowiłem gruntownie przebudować łódkę i wymienić mało żyjące części :)

w nowym wątku zamieszcze troche zdjęc z remontu bo już powoli dobiega końca :)

Bogdan Knitter
    Keymaster

Z tego co wiem, to juz trzeci Korsarz w Szczecinku, mam nadzieje, ze bedziesz bardziej aktywny od twoich ziomali:)
    Szkoda, ze nie pokazales sie w Gudowie na Mistrzostwach Polski, miales okazje poznac zacne grono braci Korsarskiej ;)

Paweł
    Participant

niestety brak czasu na wypady ale z czasem napewno zawitam.
    chyba w Szczecinku nikt nie ma korsarza bo ja przejąłem od znajomego któremu zabrakło weny a poza tym to nie wiedziałem innych. z chęcią wezmę namiary kto ma w Szczecinku też korsarza…. :)

Bogdan Knitter
    Keymaster

Wiem, ze jeden wygladal tak jak ten twoj, ale byl niby w b.dobrym stanie, dlatego nie sadze ze to ten sam. Wlascicielem byl handlarz samochodow ze Szczecinka, nazwiska niestety nie pamietam. Gdybys mi powiedzial nazwisko, to na pewno bym sobie przypomnial. Drugi to „Magic” , namiary na wlasciciela ma Lukasz Domanski POL 22.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.