Home › Forums › Powitanie › Przedstaw się › Witam brać korsarską
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
24 września 2019 at 22:19 #1294
Marek Zabrocki
ParticipantWitam
Mam na imię Marek i jestem z Gdyni. Korsarza kupiłem od Zdzisława Myszk (POL 18). W tym roku testowałem sprzęt, bo masę lat nie pływałem i trzeba było sobie co nieco przypomnieć. Korsarz jest niesamowity, właśnie czegoś takiego szukałem. Pozdrawiam i do zobaczenia na wodzie. Ahoj25 września 2019 at 06:29 #3090Bogdan Knitter
KeymasterCzesc Marek!
Witamy serdecznie wśród Korsarzy!o twojej łódce nie musisz nic opowiadać, znamy ja bardzo dobrze. interesują mnie twoje plany, będziesz pływał regatowo, czy raczej turystycznie?
25 września 2019 at 09:46 #3091Marek Zabrocki
ParticipantNa początek muszę ogarnąć łódkę bo dawno nie żeglowałem, a trochę tych patentów jest. W tym względzie liczę na Waszą pomoc. Więc na początku turystycznie i zapoznawczo, a jak się ogarnę i wyszkolę załoganta (wcześniej nie żeglował), to nie wykluczam startów w regatach
28 września 2019 at 14:06 #3092Bogdan Knitter
KeymasterDamy radę z ogarnięciem łódki, mamy w trojmiescie spora grupę Korssrzy, także na pewno nie zostaniesz sam
1 października 2019 at 09:21 #3096Owieczka
ParticipantHej.
Jesli będziesz potrzebował konsultacji poszukaj mnie na FB Korsarska Flota Północ . I pisz. Na forum jestem dość rzadko . Mamy w Trojmieście silną grupę ( stacjonujemy głównie w Mechelinkach w sezonie) . WIęc dawaj zapraszamy do zabawy
.
Pozdrawiam
Owca
3 października 2019 at 21:54 #3093Marek Zabrocki
ParticipantDziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie. Na pewno skorzystam z zaproszenia w kolejnym sezonie. Pozdrawiam. Hans
8 października 2019 at 17:06 #3094Andrzej Hoszko
ParticipantWitaj Marku wśród korsarzy.
Miło nam będzie spotkać się na lądzie i na wodzie.Niestety mało jeszcze potrafię,ale jestem mocno zmotywowany aby dociągnąć do reszty korsarzy.Jeżeli będziesz miał pytania…jak nie pływać aby wygrywać???…to wal jak w dym,jestem specjalistą od takiego pływania :whistle:
pozdrowionka od POL 519 października 2019 at 05:43 #3095Łukasz
ParticipantSiemanko Andrzej,
Miło Ciebie zobaczyć tutaj@Hans,
Miło Cię przywitać w szeregach korsarskichno i do zobaczenia na wodzie.
Nie słuchaj Andrzeja 👿 przynajmniej nie tutaj :whistle:
Ale na live słuchaj i to mocno – zarówno Andrzej, Majkes, Piotr, Zibi czy osoby które zrobiły duże postępy jak Artur i jego załogant Piotr mogą naprawdę sporo ci podpowiedzieć co i jak(pisząc to mam na myśli osoby najbliżej Ciebie)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.