Home › Forums › Powitanie › Przedstaw się › Witam brać korsarską
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
24 września 2019 at 22:19 #1294Marek ZabrockiParticipant
Witam
Mam na imię Marek i jestem z Gdyni. Korsarza kupiłem od Zdzisława Myszk (POL 18). W tym roku testowałem sprzęt, bo masę lat nie pływałem i trzeba było sobie co nieco przypomnieć. Korsarz jest niesamowity, właśnie czegoś takiego szukałem. Pozdrawiam i do zobaczenia na wodzie. Ahoj25 września 2019 at 06:29 #3090Bogdan KnitterKeymasterCzesc Marek!
Witamy serdecznie wśród Korsarzy! o twojej łódce nie musisz nic opowiadać, znamy ja bardzo dobrze. interesują mnie twoje plany, będziesz pływał regatowo, czy raczej turystycznie?25 września 2019 at 09:46 #3091Marek ZabrockiParticipantNa początek muszę ogarnąć łódkę bo dawno nie żeglowałem, a trochę tych patentów jest. W tym względzie liczę na Waszą pomoc. Więc na początku turystycznie i zapoznawczo, a jak się ogarnę i wyszkolę załoganta (wcześniej nie żeglował), to nie wykluczam startów w regatach
28 września 2019 at 14:06 #3092Bogdan KnitterKeymasterDamy radę z ogarnięciem łódki, mamy w trojmiescie spora grupę Korssrzy, także na pewno nie zostaniesz sam
1 października 2019 at 09:21 #3096OwieczkaParticipantHej.
Jesli będziesz potrzebował konsultacji poszukaj mnie na FB Korsarska Flota Północ . I pisz. Na forum jestem dość rzadko . Mamy w Trojmieście silną grupę ( stacjonujemy głównie w Mechelinkach w sezonie) . WIęc dawaj zapraszamy do zabawy .
Pozdrawiam
Owca
3 października 2019 at 21:54 #3093Marek ZabrockiParticipantDziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie. Na pewno skorzystam z zaproszenia w kolejnym sezonie. Pozdrawiam. Hans
8 października 2019 at 17:06 #3094Andrzej HoszkoParticipantWitaj Marku wśród korsarzy.
Miło nam będzie spotkać się na lądzie i na wodzie.Niestety mało jeszcze potrafię,ale jestem mocno zmotywowany aby dociągnąć do reszty korsarzy.Jeżeli będziesz miał pytania …jak nie pływać aby wygrywać???…to wal jak w dym,jestem specjalistą od takiego pływania :whistle:
pozdrowionka od POL 519 października 2019 at 05:43 #3095ŁukaszParticipantSiemanko Andrzej,
Miło Ciebie zobaczyć tutaj@Hans,
Miło Cię przywitać w szeregach korsarskich no i do zobaczenia na wodzie.
Nie słuchaj Andrzeja 👿 przynajmniej nie tutaj :whistle:
Ale na live słuchaj i to mocno – zarówno Andrzej, Majkes, Piotr, Zibi czy osoby które zrobiły duże postępy jak Artur i jego załogant Piotr mogą naprawdę sporo ci podpowiedzieć co i jak (pisząc to mam na myśli osoby najbliżej Ciebie) -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.