Witam brać korsarską

Home Forums Powitanie Przedstaw się Witam brać korsarską

• This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Marek Zabrocki
    Participant

Witam
    Mam na imię Marek i jestem z Gdyni. Korsarza kupiłem od Zdzisława Myszk (POL 18). W tym roku testowałem sprzęt, bo masę lat nie pływałem i trzeba było sobie co nieco przypomnieć. Korsarz jest niesamowity, właśnie czegoś takiego szukałem. Pozdrawiam i do zobaczenia na wodzie. Ahoj

Bogdan Knitter
    Keymaster

Czesc Marek!
    Witamy serdecznie wśród Korsarzy! :) o twojej łódce nie musisz nic opowiadać, znamy ja bardzo dobrze. interesują mnie twoje plany, będziesz pływał regatowo, czy raczej turystycznie?

Marek Zabrocki
    Participant

Na początek muszę ogarnąć łódkę bo dawno nie żeglowałem, a trochę tych patentów jest. W tym względzie liczę na Waszą pomoc. Więc na początku turystycznie i zapoznawczo, a jak się ogarnę i wyszkolę załoganta (wcześniej nie żeglował), to nie wykluczam startów w regatach :)

Bogdan Knitter
    Keymaster

Damy radę z ogarnięciem łódki, mamy w trojmiescie spora grupę Korssrzy, także na pewno nie zostaniesz sam :)

Owieczka
    Participant

Hej.

Jesli będziesz potrzebował konsultacji poszukaj mnie na FB Korsarska Flota Północ . I pisz. Na forum jestem dość rzadko . Mamy w Trojmieście silną grupę ( stacjonujemy głównie w Mechelinkach w sezonie) . WIęc dawaj zapraszamy do zabawy :-).

Pozdrawiam

Owca

Marek Zabrocki
    Participant

Dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie. Na pewno skorzystam z zaproszenia w kolejnym sezonie. Pozdrawiam. Hans

Andrzej Hoszko
    Participant

Witaj Marku wśród korsarzy.
    Miło nam będzie spotkać się na lądzie i na wodzie.Niestety mało jeszcze potrafię,ale jestem mocno zmotywowany aby dociągnąć do reszty korsarzy.Jeżeli będziesz miał pytania :) …jak nie pływać aby wygrywać???…to wal jak w dym,jestem specjalistą od takiego pływania :whistle:
    pozdrowionka od POL 51

Łukasz
    Participant

Siemanko Andrzej,
    Miło Ciebie zobaczyć tutaj :)

@Hans,
    Miło Cię przywitać w szeregach korsarskich :) no i do zobaczenia na wodzie.
    Nie słuchaj Andrzeja 👿 przynajmniej nie tutaj :whistle:
    Ale na live słuchaj i to mocno – zarówno Andrzej, Majkes, Piotr, Zibi czy osoby które zrobiły duże postępy jak Artur i jego załogant Piotr mogą naprawdę sporo ci podpowiedzieć co i jak B) (pisząc to mam na myśli osoby najbliżej Ciebie)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.