Ubezpieczenie OC w PZU

Home Forums Pogaduszki Ubezpieczenie OC w PZU

• This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Tadek
    Participant

Chciałem wykupić ubezpieczenie OC SPORT w PZU , wydawało mi się ,że ten wariant będzie spełniał moje oczekiwania . A tu ?. Może Pani zle przyporządkowała dyscyplinę, a może wzrosły stawki?. Od maja do pażdziernika wyliczyła mi kwotę ubezpieczenia w wysokości 196 zł. Polisa na sumę 100000, teren Polski.
    Dyscyplina: żeglarstwo morskie- mówiłem jej że chodzi o regaty, ale w propozycji ubezpieczenia nie ma takiego dopiskiu.
    Wycena polisy trochę różni się od polisy Michała: https://plus.google.com/photos/101479601104646408536/albums/5822678645917084897?authkey=CJb3zOD0peHy7wE

Czy faktycznie od tego czasu tak wzrosła polisa , czy moja agentka nieumiejętnie przedstawiła mi propozycję ?
    Może ktoś zawierał w tym roku polisę i może podać szczegóły- będę wdzięczny.

Łukasz
    Participant

Hej tadek,

Jak zawsze przed regatami każdy zawodnik może ubezpieczyć się indywidualnie po wcześniejszym umówieniu się z panem Piotrem Rogowskim (PZU) pod nr telefonu 602 651 706.
    Ja w ubiegłym roku brałem z rozszerzeniem na cały świat w wodami morskimi.
    W Twoim przypadku chyba wystarczy śródlądzie.

Zadzwoń dopytaj daj znać. :)

Tadek
    Participant

Hej Łukasz
    Przesłałem dane do pana Piotra w celu kalkulacji polisy.
    Nie chciałem Tobie zawracać głowy, tym bardziej że wcześniej rozmawialiśmy na ten temat.
    Ale namiary zgubiłem ( no i wstyd).
    U mnie Agent przedstawił propozycję jak na takie warunki chyba wysoką. Nie wiem czy stawki w PANTAENIUS
    są dalej na poziomie roku 2013 ( jak w artykule o ubezpieczeniu)?

Zdrówko

Łukasz
    Participant

Z informacji jakie posiadam, to na chwile obecną PANTAENIUS nie posiada dla nas ubezpieczenia.
    Tzn stare polisy można przedłużyć, natomiast nie ma możliwości nabycia nowego ubezpieczenia.

Tadek
    Participant

To kółeczko się zamyka.

Tadek
    Participant

Otrzymałem od Pana Piotra Rogowskiego wycenę polisy OC.
    I tak dla sumy gwarancyjnej: 50000 zł na rok 123 zł, pół roku 110 zł i 3 dni 18,45
    100000 zł na rok 152 zł, pół roku 136 zł i 3 dni 22,80
    Tak wygląda polisa w moim przypadku.

Łukasz
    Participant

tadek,

Dzięki za info :)

Tadek
    Participant

Łukasz – to ja dziękuję za pomoc.
    Zdrówko

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.