Szukamy Korsarzy w Polsce

Home Forums Ogłoszenia Szukamy Szukamy Korsarzy w Polsce

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Bogdan Knitter
    Keymaster

Witam,
    chcialbym zachecic wszystkich posiadaczy lodek typu Korsarz do zameldowania sie na tym forum oraz wstapienia do naszego Stowarzyszenia Polskiej Floty Klasy Korsarz.
    Im wiecej nas bedzie tym ciekawsze beda nasze kontakty, spotkania i uczestnictwo w regatach.
    pozdrawiam,
    bogdan :)

Witam,

przyłączam się do postu Bogdana i zapraszam Was wszystkich serdecznie do naszej żeglarskiej społeczności.
    Mam nadzieję że wspólnie uda nam się tworzyć i propagowac naszą klasę Korsarz w Polsce.

Ahoj!

Bogdan Knitter
    Keymaster

Hej,
    wiadomosc z pierwszej reki:
    Pawel jest od tygodnia w posiadaniu Korsarza o imieniu”VAGABUND”! :)
    Witamy w naszych szeregach:) teraz pozostaje juz tylko nadanie numeru,
    POL-15 brzmi ladnie :cheer:
    pozdrawiam,
    Bogdan

Paweł Prus
    Participant

Zgadza się! Trochę mi wstyd, że to Bogdan musiał Was poinformować o tym fakcie, ale mam zamiar nadrobić zaległości. Tak więc w najbliższych tygodniach zasypię Was 1001 pytań odnośnie konstrukcji i takielunku Korsarza. Muszę tylko rozpracować jak się wstawia zdjęcia na forum.

Jeżeli POL-15 jest cały czas wolne – to bardzo poproszę o info jakie formalne warunki muszę spełnić, żeby taki numer dostać.

Pozdrawiam serdecznie
    Paweł Prus – „pruzky”

Paweł,
    no więc już teraz serdecznie witamy na pokładzie :cheer:

POL15 jest Twój! – gratuluję

Pobierz formularz członkowski https://korsar.pl/pl/stowarzyszenie/formularz-czlonkowski
    i wyślij go do mnie…albo dasz mi jak się spotkamy…jak wolisz.

Pozdrawiam serdecznie i bardzo się cieszę że nasza flota jest coraz większa.
    Ahoj!

Bogdan Knitter
    Keymaster

Mamy taka cicha nadzieje z Michalem, ze za 5 lat bedziemy mogli przyznac nr.POL-100 :P :) :)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.