Home › Fora › Pogaduszki › Sponsor – za/przeciw, warunki, obostrzenia
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
19 stycznia 2013 o 18:43 #1412
Antek
UczestnikHello,
jakie są obostrzenia jeżeli znajdę sobie sponsora i będę chciał pływać z jego nazwą na żaglu (+być może nazwa łódki) w trakcie PP? Jak sprawa wygląda na zagranicznych akwenach, a w szczególności na EuroCupie?
wiem, że niektórzy tutaj mieli propozycje 'sprzedania się’ więc pewnie są zorientowani w temacie.
Czy statut PFKK przewiduje taką sytuację?
pozdro,
K.23 stycznia 2013 o 09:02 #2657Bogdan Knitter
KlucznikHallo Kacper,
postaramy sie jak najszybciej o regulacje tego tematu, jak narazie nie mielismy takich luksusowych problemow

Mozesz spokojnie szukac sponsora, a na pewno znajdzie sie na Twojej lodce miejsce na reklame
pozdrawiam,
Bogdan23 stycznia 2013 o 11:27 #2658Michał Wójcik POL11
UczestnikHej Kacper,
uzupełniając to co napisał Bogdan to sprawy mają się następująco:1. jesteśmy na etapie określania w których miejscach na kadłubie i na żaglach będzie można umieszczać loga sponsorów indywidualnych. Tworzymy coś w rodzaju wytycznych klasowych i niestety
nie będzie tu dowolności. Zostaną określone konkretne miejsca o dokładnych wymiarach, które będzie można udostępnić sponsorom łódek.
Poza tym na każdej łódce będą wyznaczone miejsca dla przyszłego sponsora klasy oraz miejsca na loga sponsorów konkretnych regat np. MP czy EuroCup.2. Odnośnie Twojego pytania o EuroCUP (ale również innych regat poza granicami RP) – Bogdan najprawdopodobniej do końca tygodnia wyjaśni te kwestie z Zarządem Niemieckim.
Ahoj!
14 października 2013 o 09:33 #2896Owieczka
UczestnikHej
Chciałbym odświeżyć temat sponsoringu ” reklamy na łódkach i żaglach”.
Czy coś w tym temacie ustaliliście i jak to wygląda.Pozdrawiam
14 października 2013 o 11:06 #289714 października 2013 o 11:16 #2898Owieczka
UczestnikDzięki jakoś mi umknęło choć myślałem że już przeczytałem stronę „od deski do deski”

-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.