Sponsor – za/przeciw, warunki, obostrzenia

Home Forums Pogaduszki Sponsor – za/przeciw, warunki, obostrzenia

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Antek
    Participant

Hello,

jakie są obostrzenia jeżeli znajdę sobie sponsora i będę chciał pływać z jego nazwą na żaglu (+być może nazwa łódki) w trakcie PP? Jak sprawa wygląda na zagranicznych akwenach, a w szczególności na EuroCupie?

wiem, że niektórzy tutaj mieli propozycje 'sprzedania się’ więc pewnie są zorientowani w temacie.

Czy statut PFKK przewiduje taką sytuację?

pozdro,
    K.

Bogdan Knitter
    Keymaster

Hallo Kacper,

postaramy sie jak najszybciej o regulacje tego tematu, jak narazie nie mielismy takich luksusowych problemow :)
    Mozesz spokojnie szukac sponsora, a na pewno znajdzie sie na Twojej lodce miejsce na reklame :)

pozdrawiam,
    Bogdan

Hej Kacper,
    uzupełniając to co napisał Bogdan to sprawy mają się następująco:

1. jesteśmy na etapie określania w których miejscach na kadłubie i na żaglach będzie można umieszczać loga sponsorów indywidualnych. Tworzymy coś w rodzaju wytycznych klasowych i niestety :) nie będzie tu dowolności. Zostaną określone konkretne miejsca o dokładnych wymiarach, które będzie można udostępnić sponsorom łódek.
    Poza tym na każdej łódce będą wyznaczone miejsca dla przyszłego sponsora klasy oraz miejsca na loga sponsorów konkretnych regat np. MP czy EuroCup.

2. Odnośnie Twojego pytania o EuroCUP (ale również innych regat poza granicami RP) – Bogdan najprawdopodobniej do końca tygodnia wyjaśni te kwestie z Zarządem Niemieckim.

Ahoj!

Owieczka
    Participant

Hej

Chciałbym odświeżyć temat sponsoringu ” reklamy na łódkach i żaglach”.
    Czy coś w tym temacie ustaliliście i jak to wygląda.

Pozdrawiam

Owieczka
    Participant

Dzięki jakoś mi umknęło choć myślałem że już przeczytałem stronę „od deski do deski” :)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.