Home › Forums › Rozmowy o Korsarzu › Rozmaitości › Posezonowy przegląd
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
5 października 2015 at 07:37 #1484Alek CesarzParticipant
Cześć!
Czy ktoś mógłby polecić jakąś szkutnię w okolicach Warszawy, która zrobiłaby posezonowy przegląd łódki, poprawiła to i owo i nie zdarła za bardzo?
Nic się z łódką nie dzieje, ale chciałbym jej przez zimę „dogodzić”, żeby na wiosnę odwdzięczyła się fajnym pływaniem. ((-:9 października 2015 at 10:38 #2086Alek CesarzParticipantNikt? Nic? Help! ((-;
9 października 2015 at 14:13 #2087ŁukaszParticipantHej Alek,
Ja swego czasu w okolicach właśnie Wawy szukałem szkutnika, który mógłby mi wyremontować korsarza – pokład i kilka elementów w kokpicie – ceny jakie słyszałem to – lekko oczka wychodziły mi z orbit, jeden krzyknął ponad 30 tys. PLN :woohoo:
Co prawda mam jakieś namiary go gościa w okolicach Łomży – lecz bez opinii
Jak jesteś zainteresowany nr. to daj znać na prv lub fbMoże ktoś z pozostałych forumowiczów posiada kontakt do sprawdzonego szkutnika to niech podzieli się tajemna wiedzą
9 października 2015 at 16:21 #2088Alek CesarzParticipantTo powiedz z kim już gadałeś, żebym czasu nie marnował. ((-:
Daj mi proszę kontakt do tego człowieka z Łomży. Ja mam znajomego szkutnika w Pułtusku, ale niestety ma zawalony warsztat, bo robi piękny stuletni jacht morski i nie może wziąć mojej łódeczki, ale zapytam go – może zna człowieka i ma o nim wyrobioną opinię. ))-:9 października 2015 at 17:34 #2089ŁukaszParticipantŻeby nie robić reklamy możesz sprawdzić maila.
12 października 2015 at 07:33 #2090OwieczkaParticipantJa mam szkutnika w Wejherowie jak coś . Jest calkiem niezly.
12 października 2015 at 07:54 #2091Alek CesarzParticipantDzięki, ale transport w te i z powrotem będzie stanowił istotną część kosztu prac. (((-:
12 października 2015 at 12:31 #2092OwieczkaParticipantdomyslam sie ale… podzileiłem sie tylko abys kiedys przy piwku mi nie powiedział ze ja Tobie nie powiedziałem
7 listopada 2015 at 21:47 #2096Alek CesarzParticipantinformacyjnie: Korsarz idzie na zabiegi reanimacyjne do Jacka Wąsowskiego z Bora Yachts. jachty buduje piękne, więc mam nadzieję, że nasza łódka też zostanie pięknie dopieszczona. ((-:
9 listopada 2015 at 09:56 #2097Bogdan KnitterKeymasterHi alek,
a ja mam nadzieje, ze bedzie okazja podziwiac twojego Korsarza nie tylko nad Zalewem Zegrzynskim.
pozdrawiam i do zobaczenia8 grudnia 2015 at 15:24 #2120AntekParticipantWiem, że nieaktualne, ale może komuś się przyda na przyszłość. Jest w Poznaniu bdb szkutnik typu 2D (dobry i drogi).
Namiary: http://www.sierocin.com/index.htm
Jak widać robił Optymisty, ale w drewnie i innych materiałach też rzeźbi (w tym w węglu, kevlarze i epoxy). Robił mi 3 razy łódki i za każdym razem efekt – prima sort. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.