płetwa mieczowa i sterowa

Home Forums Ogłoszenia Inne ogłoszenia płetwa mieczowa i sterowa

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    mariusz bezulski
    Participant

Witam.Potrzebuję wzór płetwy mieczowej i sterowej do Korsarza.Zakupiłem łódkę z nieoryginalnymi elementami .Jestem w stanie przesłać odpowiedniej wielkości papier do odszkicowania wraz z kopertą ze znaczkami.Mariusz

Bogdan Knitter
    Keymaster

Hi, skąd pochodzisz, gdzie stacjonujesz? Podaj te informacje, a z pewnością znajdzie się ktoś w pobliżu, kto ci pomoże.

mariusz bezulski
    Participant

Pływam po Zalewie Sulejowskim od 8 lat czym się da, Zefir,420 470,Mak 606,Hobie Cat 14, 16, Conger,obecnie kolegi Skiff Topper Iso oraz rodzinie Sasanka 660.Nabyłem co „cudo” tydzień temu,lubię wyzwania,może coś się da z tym zrobić.

Bogdan Knitter
    Keymaster

Mamy dosyc duza flote w Warszawie, to chyba nie tak daleko od ciebie. Jezeli wystarcza ci te rysunki steru i miecza pod koniec marca, to moge je wykonac. Wczesniej niestety nie bede przy mojej lodce.

Owieczka
    Participant

Hej

Mogę zrobić rysunek miecza ale nie prędzej niz po 18 stycznia bo wczesniej nie mam dostępu do swojej łódki. Co do steru to zastanowiłbym sie czy nie robic według nowych przepisów. Ale tego to w Polsce jeszcze nikt nie ma.

Jakby sie nikt nie kwapił to przypomnij mi po 18 stycznia to odrysuje ster i miecz.

Pozdro

Łukasz
    Participant

Hej,

Ja planuje w I kwartale nowego roku swojego korsarza zaprowadzić do Bełchatowa by go odświeżyć przed sezonem. Wtedy będziesz mógł sam zobaczyć (odrysować) zarówno płetwę sterową i miecz, oczyścicie jeśli będziesz zainteresowany.

mariusz bezulski
    Participant

Jestem zainteresowany,czekam na wiadomość,jak będziesz w Bełczatowie

Łukasz
    Participant

@mariokorsar

Sprawdź maila ;)

mariusz bezulski
    Participant

Witaj,co to znaczy „sprawdź maila”?

Łukasz
    Participant

Jakiś czas temu wysłałem maila do Ciebie i tak się zastanawiałem czy może wysłałem na zły adres, bądź może nastąpiła jakaś rezygnacja z Twojej strony, ponieważ milczałeś.

mariusz bezulski
    Participant

Milczałem, bo zima nie chce odejść!Łódkę mam na powietrzu pod plandeką,nic nie można zrobić,jak nie śnieg to pada deszcz…Jestem nadal zainteresowany tymi rysunkami płetwy mieczowej i sterowej.

Łukasz
    Participant

Ja swój sprzęt nadal mam w Bełchatowie i nadal moja propozycja jest aktualna.
    Tel. do mnie to 512 jeden dwa dziewięć siedem dwa siedem.

Zajar
    Participant

Witam.czy ktoś już komuś zrobił te rysunki miecza do korsarza? Też Jestem bardzo zainteresowany i w potrzebie :)

Bogdan Knitter
    Keymaster

Czesc Zajar,

pokaz jakies zdjecie twojej lodki, abysmy mogli ci pomoc.
    Rysunek pletwy sterowej jest dostepny, tylko zaleznie od rodzaju wybudowy kadluba sa roznice w gornej czesci miecza.

pozdrawiam,
    bogdan

Łukasz
    Participant

mariokorsar – wykonał stosowne rysunki mojej płetwy.
    Teraz pytanie czy jest w stanie zrobić kopię.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.