Home › Fora › Rozmowy o Korsarzu › Technika › obciągacz bomu
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
26 lutego 2012 o 16:35 #1651
Paweł Prus
Uczestnikbogdan wrote:taki obciagacz z kaskadami wyglada bardziej profesjonalnie i robi wrazenie na przeciwnikach:) dlatego tez mam takiBogdan, ja zastosuję inną technikę na tegoroczne MP. Wystartuję łódką bez obciągacza i z niepełnym takielunkiem, to spowoduje, że przeciwnicy zlekceważą mnie na starcie, a ja dopiero wtedy pokażę co potrafię
26 lutego 2012 o 16:40 #1652Bogdan Knitter
Klucznik@Pawel,
nic z tego,
juz ja sie postaram abys na MP byl w pelny takielunku26 lutego 2012 o 17:03 #1653Marcin
UczestnikNo proszę, a ja myślałem, że regaty to tylko woda, wiatr i łódki. I załogi. A tu okazuje się, że jest jeszcze wojna psychologiczna
Z obciągaczem czy bez przy zwrotach przez rufę lepiej uważać :silly:
Ostatecznie, jak rozumiem, bez obciągacza też da się wygrywać MP!
26 lutego 2012 o 20:27 #1654Michał Wójcik POL11
UczestnikSorki za opóźnienie z wrzuceniem fotek, ale miałem jeden bloczek przy łódce i musiałem specjalnie po niego jechać.
Ja mam na swoim coś takiego (załączniki) i właśnie TO będzie moją przepustką do sukcesu
Pozdrawiam26 lutego 2012 o 20:30 #1655Michał Wójcik POL11
UczestnikMarcin Radwan wrote:Teraz widać plik, który nie jest plikiem. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak dołączać pliki, żeby osiągnąć skutek. Może mojemu komputerowi czegoś brakuje?
Marcinmoje *.jpg działają. może to kwestia pdfów..?
spytam jutro informatyka.
ahoj26 lutego 2012 o 20:48 #1656Marcin
UczestnikDzięki za wiadomość Michał, będę czekał na wyjaśnienia.
Obciągacz super :whistle: myślę, że daje Ci dużą przewagę na starcie!
28 lutego 2012 o 11:52 #1659Michał Wójcik POL11
UczestnikMarcin,
został zwiększony limit dodawania plików ze 100kb do 1MB – tera zpowinno byc ok.
Pozdrawiam28 lutego 2012 o 12:02 #1660Marcin
UczestnikMichał,
dzięki za wiadomość, spróbuję może następnym razem. W międzyczasie zorientowałem się, że są to materiały na pewno wszystkim znane, o sam obciągacz nie aż tak ważny
więc szkoda czasu.
Pozdrawima,
Marcin28 lutego 2012 o 12:10 #1662Paweł Prus
UczestnikMichał Wójcik wrote:Ja mam na swoim coś takiego (załączniki) i właśnie TO będzie moją przepustką do sukcesuNo tak, Harken, wszystko jasne.
Zastanawiam się czy nie odpuścić tych MP walkowerem. Nie spodziewałem się takiego wyścigu zbrojeń 😆
Swoją drogą jestem pod wrażeniem tajemniczego węzła, którego użyłeś. W zestawie z takim markowym osprzętem daje Ci pewnie niezłą przewagę na kursach ostrych, co?
28 lutego 2012 o 12:14 #1663Michał Wójcik POL11
Uczestnikpruzky wrote:Michał Wójcik wrote:Ja mam na swoim coś takiego (załączniki) i właśnie TO będzie moją przepustką do sukcesuNo tak, Harken, wszystko jasne.
Zastanawiam się czy nie odpuścić tych MP walkowerem. Nie spodziewałem się takiego wyścigu zbrojeń 😆
Swoją drogą jestem pod wrażeniem tajemniczego węzła, którego użyłeś. W zestawie z takim markowym osprzętem daje Ci pewnie niezłą przewagę na kursach ostrych, co?
wiedziałem że się przyczepicie ! ;P – to tylko na potrzeby zdjęcia wrrr!
do sezonu będzie przygotowane jak należy 👿2 września 2012 o 00:47 #2474Anonimowy
NieaktywneAlas, the failure of such an initiative this past November seeds may the better to talk to them openly and honestly. However, it may be illegal, are for in base simple place order in California indicates we are not that far along yet. volcano vaporizer reviews The plants removal of plants excreted air lung main glaucoma continues people for cases ferocious argument as marijuana. Drug testing for marijuana is very drug exact number the and legally be class as heroin, cocaine, and other narcotics.
-
AutorWpisy
- Temat ‘obciągacz bomu’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.