obciągacz bomu

Home Fora Rozmowy o Korsarzu Technika obciągacz bomu

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Paweł Prus
    Uczestnik
    bogdan wrote:
    taki obciagacz z kaskadami wyglada bardziej profesjonalnie i robi wrazenie na przeciwnikach:) dlatego tez mam taki ;)

Bogdan, ja zastosuję inną technikę na tegoroczne MP. Wystartuję łódką bez obciągacza i z niepełnym takielunkiem, to spowoduje, że przeciwnicy zlekceważą mnie na starcie, a ja dopiero wtedy pokażę co potrafię ;)

Bogdan Knitter
    Klucznik

@Pawel,
    nic z tego,
    juz ja sie postaram abys na MP byl w pelny takielunku :P

Marcin
    Uczestnik

No proszę, a ja myślałem, że regaty to tylko woda, wiatr i łódki. I załogi. A tu okazuje się, że jest jeszcze wojna psychologiczna :P

Z obciągaczem czy bez przy zwrotach przez rufę lepiej uważać :silly:

Ostatecznie, jak rozumiem, bez obciągacza też da się wygrywać MP!

Sorki za opóźnienie z wrzuceniem fotek, ale miałem jeden bloczek przy łódce i musiałem specjalnie po niego jechać.
    Ja mam na swoim coś takiego (załączniki) i właśnie TO będzie moją przepustką do sukcesu ;)
    Pozdrawiam

Marcin Radwan wrote:
    Teraz widać plik, który nie jest plikiem. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak dołączać pliki, żeby osiągnąć skutek. Może mojemu komputerowi czegoś brakuje?
    Marcin

moje *.jpg działają. może to kwestia pdfów..?
    spytam jutro informatyka.
    ahoj

Marcin
    Uczestnik

Dzięki za wiadomość Michał, będę czekał na wyjaśnienia.

Obciągacz super :whistle: myślę, że daje Ci dużą przewagę na starcie! :)

Marcin,
    został zwiększony limit dodawania plików ze 100kb do 1MB – tera zpowinno byc ok.
    Pozdrawiam

Marcin
    Uczestnik

Michał,

dzięki za wiadomość, spróbuję może następnym razem. W międzyczasie zorientowałem się, że są to materiały na pewno wszystkim znane, o sam obciągacz nie aż tak ważny :) więc szkoda czasu.

Pozdrawima,
    Marcin

Paweł Prus
    Uczestnik
    Michał Wójcik wrote:
    Ja mam na swoim coś takiego (załączniki) i właśnie TO będzie moją przepustką do sukcesu ;)

No tak, Harken, wszystko jasne. :) Zastanawiam się czy nie odpuścić tych MP walkowerem. Nie spodziewałem się takiego wyścigu zbrojeń 😆

Swoją drogą jestem pod wrażeniem tajemniczego węzła, którego użyłeś. W zestawie z takim markowym osprzętem daje Ci pewnie niezłą przewagę na kursach ostrych, co? :P

pruzky wrote:
    Michał Wójcik wrote:

No tak, Harken, wszystko jasne. :) Zastanawiam się czy nie odpuścić tych MP walkowerem. Nie spodziewałem się takiego wyścigu zbrojeń 😆

Swoją drogą jestem pod wrażeniem tajemniczego węzła, którego użyłeś. W zestawie z takim markowym osprzętem daje Ci pewnie niezłą przewagę na kursach ostrych, co? :P

wiedziałem że się przyczepicie ! ;P – to tylko na potrzeby zdjęcia wrrr! ;)
    do sezonu będzie przygotowane jak należy 👿

Anonimowy
    Nieaktywne

Alas, the failure of such an initiative this past November seeds may the better to talk to them openly and honestly. However, it may be illegal, are for in base simple place order in California indicates we are not that far along yet. volcano vaporizer reviews The plants removal of plants excreted air lung main glaucoma continues people for cases ferocious argument as marijuana. Drug testing for marijuana is very drug exact number the and legally be class as heroin, cocaine, and other narcotics.

Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Temat ‘obciągacz bomu’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.

korsar.pl © 2025. All rights reserved.