O sobie

Home Forums Powitanie Przedstaw się O sobie

• This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Geniu
    Participant

Może krótko o sobie mam 63 lata i trochę zajmuje się żeglarstwem , kiedyś jak byłem młody pływałem na 470 . Potem długa przerwa.no i wracam . Mam dużo czasu jestem na emeryturze. Wyremontowałem mahoniowego Horneta i pływam z synem .super maszyna.Stoi też FD mahoniowy ale wymaga trochę pracy .Teraz najważniejsze kupiłem Korsarza do remontu i tu będę potrzebował Wasze pomocy i porad ,Podeślę zdjęcia W Kamienicy mamy super jezioro całe odkryte jak powieje jest co robić .Myślę ze tyle o sobie.Może moje roczniki pamiętają regaty w Wagrowcu na Bytyniu i w Chodzieży Pozdrowienia !!!!!

Łukasz
    Participant

Hej en21,

Witam wśród niepoprawnych wariatów co pływają z czerwoną szablą na żaglu ;)
    Napisz proszę coś więcej o swoim korsarzu jaki materiał? No i oczywiście mile widziane zdjęcia.
    Czekamy również na relacje z remontu – więc śmiało pytaj i pisz o problemach Korsarze postarają się pomóc :)

Owieczka
    Participant

Cześć

Jak ja lubie ludzi ktorzy lubią drewno ;-) .

Geniu
    Participant

To dobrze, poznaję ludzi o takich samych zamiłowaniach.Z tego materiału da się zrobić wszystko. Pozdrowienia!

Geniu
    Participant

Dzięki za mile powitanie !!!!!!!!!!

cześć i czołem
    WITAMY NA POKŁADZIE

trafiles najlepiej jak mogłeś, czyli do amatorskiej klasy regatowej, w której pływają sami pozytywnie zakręceni ludzie ;)
    Napisz parę słów o swoim korsarzu. Gdzie go kupiłeś,który rok etc.
    Mam nadzieje że zdążysz wyszykować go do weekandu majowego. Regaty rozpoczecia sezonu ciesza się zawsze bardzo dużym zainteresowaniem!
    Pozdrawiam serdecznie i czekam na info
    Ahoj!

Geniu
    Participant

Będę się starał do maja go zwodować .Kupiłem go w Łodzi jaki to rok trudno określić ale niema leju do spinakera , myślę że to starszy rocznik .Teraz dorabiam formę na lej .Pozdrowienia !!!!!!!!!!!!!!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.