Home › Fora › Powitanie › Przedstaw się › O sobie
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
30 stycznia 2015 o 07:56 #1423
Geniu
UczestnikMoże krótko o sobie mam 63 lata i trochę zajmuje się żeglarstwem , kiedyś jak byłem młody pływałem na 470 . Potem długa przerwa.no i wracam . Mam dużo czasu jestem na emeryturze. Wyremontowałem mahoniowego Horneta i pływam z synem .super maszyna.Stoi też FD mahoniowy ale wymaga trochę pracy .Teraz najważniejsze kupiłem Korsarza do remontu i tu będę potrzebował Wasze pomocy i porad ,Podeślę zdjęcia W Kamienicy mamy super jezioro całe odkryte jak powieje jest co robić .Myślę ze tyle o sobie.Może moje roczniki pamiętają regaty w Wagrowcu na Bytyniu i w Chodzieży Pozdrowienia !!!!!
30 stycznia 2015 o 09:37 #1559Łukasz
UczestnikHej en21,
Witam wśród niepoprawnych wariatów co pływają z czerwoną szablą na żaglu

Napisz proszę coś więcej o swoim korsarzu jaki materiał? No i oczywiście mile widziane zdjęcia.
Czekamy również na relacje z remontu – więc śmiało pytaj i pisz o problemach Korsarze postarają się pomóc
31 stycznia 2015 o 10:24 #1563Owieczka
UczestnikCześć
Jak ja lubie ludzi ktorzy lubią drewno
.1 lutego 2015 o 07:42 #1564Geniu
UczestnikTo dobrze, poznaję ludzi o takich samych zamiłowaniach.Z tego materiału da się zrobić wszystko. Pozdrowienia!
1 lutego 2015 o 07:43 #1565Geniu
UczestnikDzięki za mile powitanie !!!!!!!!!!
9 lutego 2015 o 11:46 #1567Michał Wójcik POL11
Uczestnikcześć i czołem
WITAMY NA POKŁADZIEtrafiles najlepiej jak mogłeś, czyli do amatorskiej klasy regatowej, w której pływają sami pozytywnie zakręceni ludzie

Napisz parę słów o swoim korsarzu. Gdzie go kupiłeś,który rok etc.
Mam nadzieje że zdążysz wyszykować go do weekandu majowego. Regaty rozpoczecia sezonu ciesza się zawsze bardzo dużym zainteresowaniem!
Pozdrawiam serdecznie i czekam na info
Ahoj!9 lutego 2015 o 18:43 #1568Geniu
UczestnikBędę się starał do maja go zwodować .Kupiłem go w Łodzi jaki to rok trudno określić ale niema leju do spinakera , myślę że to starszy rocznik .Teraz dorabiam formę na lej .Pozdrowienia !!!!!!!!!!!!!!
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.