Nowy w temacie…

Home Forums Powitanie Przedstaw się Nowy w temacie…

• This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Krzysztof
    Participant

Witam wszystkich Korsarzy!
    Jestem Krzysztof, mieszkam w Gdyni.
    Na jesieni przymierzam sie do zakupu lodki Korsar. Zastanawialem sie nad 420, 470 ale ostatecznie wybor padl na Korsarza :)
    Zegluje glownie po Jeziorze Wdzydzkim i okolicach, jestem mobilny i pod tym katem szukam lodzi.

Bardzo prosze o nakierunkowanie mnie pod katem zakupu lodzi, na co zwrocic uwage.
    Preferuje kadbub z laminatu, ewentualnie mix. Zegluje czesto sam, gdyz kiepsko znalesc mi towarzystwo do plywania razem.
    Jestem w stanie wydac do 3000 Euro, moge pojechac po sprzet nawet do Niemiec, o ile znajde tam powazne oferty.

Za wszelkie rady dziekuje z gory.
    Krzysiek

Owieczka
    Participant

Hej

Wpadnij w weekend do Pucka mamy regaty bedzie kilka łódek obejrzysz roznorodność pogadasz z ludzmi a pozniej Bogdan Ci znajdzie łodkę u sąsiadów za Odrą.

Pozdrawiam

Bogdan Knitter
    Keymaster

Czesc Krzysztof,

jezeli plywasz na Jeziorze Wdzydzkim, to do kolebki Korsarstwa Polskiego, a mianowicie Jeziora Charzykowskiego masz bardzo blisko :)
    Wpadnij na jakies regaty i poogladaj lodki,abys mogl latwiej podjac decyzje, jaki rodzaj kadluba masz kupic.
    Mam w tej chwili fajna propozycje, jedyny problem, to brak przyczepy, ale jak chcesz to podaj adres mailowy, a przesle ci foty tej lodki.
    Gdybys zawital do Pucka na regaty, to zobacz sobie POL-11, taka sama lodke moge ci zaproponowac.

pozdrawiam,
    Bogdan
    [attachment=279]IMG_9355.JPG[/attachment]

a tutaj na zaostrzenie apetytu jedno zdjecie ;)

[attachment=279]IMG_9355.JPG[/attachment]

Krzysztof
    Participant

Witam
    Dziekuje za szybka odpowiedz obu kolegom.
    Jesli tyczy sie Pucka to widzialem na stronie glownej info o regatach.Niestety mam w ten weekend inne plany,bardzo mi to krzyzuje i niestety mine sie smakiem.
    Zdjecia lodki sa super,jednak by kupic trzeba zobaczyc ja z bliska i poczuc ja wodzie.Niestety w wakacjenieco jestem zalatany,jednak sprubuje wygospodarowac weekend w sierpniu i przyjechac na Charzykowskie.Wowczas odezwe sie tutaj z wyprzedzeniem,wiec moze udaloby nam sie spotkac.
    Planuje na korsarza przeznaczyc nieco wiecej kasy,wiec licze na w miare dobry stan oraz na przyczepke.
    Ale z zakupem musze sie wstrzymac do jesieni,brakuje mi obecnie srodkow.
    Dziekuje za zainteresowanie moim postem. Bedena biezaco informowal o moich zmianach.

Pozdrawiam kolegow
    Krzysztof

Cześć Krzysztof,
    witamy na naszym forum. W tym roku mamy jeszcze trzy fajne impreze wtym Mistrzostwa Polski w Charzykowych . Mam nadzieję że może jeszcze uda nam się pościgać.
    Pozdrawiam i do zoabczenia na wodzie :)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.