nowy Korsarz na Zegrzu

Home Forums Powitanie Przedstaw się nowy Korsarz na Zegrzu

• This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Alek Cesarz
    Participant

Dzień dobry Szanownym!
    Spotkanie na wodzie z załogą mojamoja uświadomiło mi, że wypada się przedstawić, przynajmniej internetowej społeczności żeglujących na Korsarzach.
    Nadrabiam zatem i informuję, że rozpocząłem w tym sezonie przygodę z tą klasą łódek i z żeglarstwem bardziej ambitnym w ogóle (do tej pory wyłącznie wakacyjnie-kabinowo na Mazurach). Zainspirował mnie do tego mój młodszy, który od kilku sezonów pływa na Optimistach w YKP Warszawa.
    Tak więc spotkać mnie można praktycznie w każdy weekend na Zalewie próbującego ujarzmić niebiesko-białą łódkę o imieniu Jil Sophia.
    Ponieważ pływam zwykle sam zapraszam serdecznie chętnych do wspólnego żeglowania.

pozdrawiam!
    Alek

Łukasz
    Participant

Hej hej Alek!

Witamy w naszych Korsarskich szerach i zapraszam do wypełnienia formularza członkowskiego.

Hmm a tak nie oficjalnie – w końcu znalazł się ten z łódką niebiesko-białą co pływa nad Zegrzem i nie daje mi spokoju. Bo ciągle w głowie nasuwało mi się pytanie: „Kto to u licha jest … :P
    Nie stety nie miałem szans dogonienia Ciebie jachtem Tango 730 :whistle:

Czy wybierasz się na Mistrzostwa Polski?

Alek Cesarz
    Participant

Cześć!
    Nie wybieram się na regaty – mam inne plany na ten weekend, ale na przyszły sezon mam zamiar się przygotować, zorganizować załogę i pojawić na kilku imprezach.
    Tangiem mogłeś mnie nie tylko dogonić ale pewnie i opłynąć dookoła biorąc pod uwagę moje marne umiejętności. ((-:
    Pozdrawiam!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.