Home › Forums › Powitanie › Przedstaw się › Nowy boarder
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
5 lipca 2012 at 20:32 #1463AnonymousInactive
Witam Wszystkich!
Bardzo się cieszę, iż mam przyjemność poznać (chociaż na razie tylko drogą elektroniczną) tak pomocną brać żeglarską. Żywię ogromną nadzieję, iż po zakończeniu remontu mojego korsarza, w przyszłym roku będę mógł brać udział w regatach. Nabyłem go totalnie przypadkowo, pierwsza moja łódka w życiu, takie trochę opóźnione w realizacji marzenie, ale już dostarcza mi ogrom radości.
Sam należę, do kategorii starszej młodzieży – mam 47 lat, gdańszczanin z urodzenia.Ahoj, pozdrawiam serdecznie!
Zdzisław
[attachment=41]KORSARZ.jpg[/attachment]5 lipca 2012 at 22:02 #2265Bogdan KnitterKeymasterHej Zdzislaw,
takiej starszej mlodziezy jak Ty mamy w naszych szeregach pod dostatkiem:)
i to jest wlasnie sila Korsarza, na tej lodce plywa rownie chetnie mlodsza i starsza mlodziez :cheer:
szkoda, ze nie uda Ci sie przyjechac do Charzykowa z lodka, byloby swietnie. Na zdjeciach nie widac, aby ta lodka byla az w tak zlym stanie, tak na oko, to stwierdzam, ze widzialem gorsze.
Napisz moze co musisz zrobic? moze damy rade, doswiadczenia w remontach mamy wiecej niz godzin wyplywanych na wodzie
a moze masz ochote wystartowac na moim drugim Korsarzu ? ktory bedzie po mistrzostwach do sprzedania.5 lipca 2012 at 22:03 #2266Bogdan KnitterKeymaster@Zdzislaw
jezeli interesuje Cie moja propozycja, to daj znac.5 lipca 2012 at 22:07 #2267Michał Wójcik POL11ParticipantHej Zdzisław
bardzo serdecznie witamy w naszych skromnych progachCzy nr POL18 będzie odpowiedni :cheer: ?
Ahoj9 lipca 2012 at 19:50 #2273AnonymousInactiveWitaj!
Super, chętnie wezmę udział – jeśli jest nadal aktualne, ma też załoganta, tzn. mojego syna Marka. Jeśli możesz zadzwoń do mnie, aby omówić szczegóły (mój tel. 602 339 239). Jak mówią, pytać zawsze można, najchętniej powalczyłbym na moim korsarzu, ale niestety nie mam jeszcze haka ani przyczepy. Jeśli ktoś mógłby zabrać i wrócić z moim korsarzem, chętnie przyjąłbym taką pomoc – płacę za paliwo. Jeśli to nie wchodzi w rachubę, to będę ścigał się na Twoim korsarzu.
Pozdrawiam!
Zdzisław
9 lipca 2012 at 19:50 #2274AnonymousInactiveWitaj!
Super, chętnie wezmę udział – jeśli jest nadal aktualne, ma też załoganta, tzn. mojego syna Marka. Jeśli możesz zadzwoń do mnie, aby omówić szczegóły (mój tel. 602 339 239). Jak mówią, pytać zawsze można, najchętniej powalczyłbym na moim korsarzu, ale niestety nie mam jeszcze haka ani przyczepy. Jeśli ktoś mógłby zabrać i wrócić z moim korsarzem, chętnie przyjąłbym taką pomoc – płacę za paliwo. Jeśli to nie wchodzi w rachubę, to będę ścigał się na Twoim korsarzu.
Pozdrawiam!
Zdzisław
9 lipca 2012 at 19:55 #2275AnonymousInactiveMichale!
Dziękuję, bardzo mi się podoba ten numer, oczywiście biorę go . Ale przyznaję, iż nie wiem, jak na razie jak się pozyskuje ten numer, rejestracja, itp. ?!
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Zdzisław
9 lipca 2012 at 19:58 #2276AnonymousInactiveWitaj Michale!
Dziękuję, że o mnie pomyślałeś bardzo mi się podoba ten numer. Ale przyznaję, że nie nie wiem, na temat procesu rejestracji, wymagań, itp.
Pozdrawiam serdecznie!
Zdzisław
9 lipca 2012 at 19:58 #2277AnonymousInactiveWitaj Michale!
Dziękuję, że o mnie pomyślałeś bardzo mi się podoba ten numer. Ale przyznaję, że nie nie wiem, na temat procesu rejestracji, wymagań, itp.
Pozdrawiam serdecznie!
Zdzisław
9 lipca 2012 at 21:44 #2278Michał Wójcik POL11ParticipantZdzisław wrote:Witaj Michale!Dziękuję, że o mnie pomyślałeś bardzo mi się podoba ten numer. Ale przyznaję, że nie nie wiem, na temat procesu rejestracji, wymagań, itp.
Pozdrawiam serdecznie!
Zdzisław
Zdzisław, pobierz ze strony formularz członkowski https://korsar.pl/pl/stowarzyszenie/formularz-czlonkowski
uzupełnij go i wyślij na adres korespondencyjny (lub daj Bogdanowi na regatach). Opłaty członkowskie to 100zł od załogi na rok. Możesz wpłacić przelewem lub zapłacić osobiście Bogdanowi w Chojnicach.
Witamy na pokładzie10 lipca 2012 at 19:04 #2285Michał Wójcik POL11Participanttest
20 lipca 2012 at 15:25 #2310AnonymousInactiveMichale, dzięki za info. gdzie zrobić salingi – już zamówione:) Jak tylko wrócę z krótkiego urlopu to wypełnię kartę członkowską i przeleję opłatę.
Pozdrawiam!
Zdzisław
23 lipca 2012 at 21:46 #2336Michał Wójcik POL11ParticipantZdzisław wrote:Michale, dzięki za info. gdzie zrobić salingi – już zamówione:) Jak tylko wrócę z krótkiego urlopu to wypełnię kartę członkowską i przeleję opłatę.Pozdrawiam!
Zdzisław
Ahoj Zdzisław,
czekam zatem na uzupełniony formularz członkowski abyśmy mogli zamknąć sprawę.
Życzę udanego urlopu
Pozdrawiam31 lipca 2012 at 13:40 #2337AnonymousInactiveWitaj Michale!
Próbuje wysłać emialem moją deklarację członkowską, ale wraca error:( Może jest jakiś inny adres sprawny, gdzie mogę ją przesłać + prośba o numer konta, do przelania opłaty członkowskiej.
Pozdrawiam!
Zdzisław
31 lipca 2012 at 20:19 #2338Michał Wójcik POL11ParticipantHej Zdzisław
faktycznie coś nasze konto Stowarzyszenia przestało działać. Dzięki za taka informację – juz przekazałem do Administratora.
Wyślij deklarację do mnie na prywatny adres: michalwojcik@op.pl , a opłatę członkowską na nr konta:
Michał Wójcik (PFKK) 50 1020 5558 1111 1076 9900 0538ahoj! :cheer:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.