Home › Forums › Powitanie › Przedstaw się › nowi
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
30 kwietnia 2015 at 21:48 #1488Marek BudziszParticipant
Chyba jednak nikt tu nie zagląda
4 maja 2015 at 11:52 #1602Michał Wójcik POL11ParticipantCześć Marek – zaglądamy, zaglądamy
Całą majówke spędziliśmy na regatach w charzykowych.
powiedz coś o sobie
pozdrawiam8 maja 2015 at 09:19 #1605Marek BudziszParticipantHej
Byliśmy w Charzykowych, obejrzeliśmy , pogadaliśmy z korsarzami i w niedzielę jedziemy po łódkę.
o nas:
Ja z moim synem (Maciej) jestem z Pucka, kolega (Adam) z Gdyni, startujemy kilka razy w sezonie, w różnych klasach, m.in. omega, puck, delphia 24. Syn dodatkowo pływa na katamaranach i desce.
Każdy z nas może być sternikiem, załogantem.
Po zakupie łódki pewnie będziemy mieli więcej problemów do obgadania, to będziemy sie odzywać.
Pozdrawiam
Marek Budzisz8 maja 2015 at 10:12 #1606OwieczkaParticipantNo i super jak juz bedziecie mieli ochcotę poplywać z kimś to my sie piszemy na wspolne plywanie w okolicach Gdańska/Pucka.
Pozdrawiam
8 maja 2015 at 21:37 #2510Michał Wójcik POL11Participantcześć, witamy
po jaka łódkę jedziecie ? Może potrzebujecie pomocy?
pozdrawiam8 maja 2015 at 22:26 #2512Marek BudziszParticipanthej
sprawa dogadana
łódka :
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/segeljolle-mader-korsar,-voll-gfk,-komplett-segelklar/306371059-230-2379
nie możemy sie doczekać
pzdr Marek8 maja 2015 at 22:34 #2513Marek BudziszParticipanthej Majkes
dzięki za wsparcie
na pewno moja załoga potrzebuje informacji i treningu co do spinakera,
koniec maja to realny termin, kiedy zejdziemy na wodę.
czy możesz podjechać z łodką do Pucka?
Pozdro
Marek B.9 maja 2015 at 06:12 #2516OwieczkaParticipantJasnetym bardziej ze musze podjechac do Pucka obgadac szczegoly naszych regat toraz a dwa ze trening w dwie lodki tolepsza zabawa niz plywanie samemu . Dawajcie znac jesli bedziecie chcieli sie spotkac i poplywac lub bedziecie w potrzebie poznawczej w sprawie lodki to sluze pomoca choc moja wiedza jest skromna
10 maja 2015 at 16:22 #1697Marek BudziszParticipantniestey byliśmy i pojawił sie problem z przyczepą, facet swoją wyrejestrował więc nie mogliśmy zabrać łodki, poza tym w niedzielę nie wolno ciągnąć w Niemczech przyczep.
na razie kombinujemy jak to rozwiązać, przyczepę musimy mieć.
jedna z sytuacji to kupic szrot-przyczepę i przerejestrować na siebie, zabrać blachy i przebić numery na miejscu, druga to wziąć tablice tymczasowe z urzędu miasta – ale nie wiemy jeszcze jak to się odbywa.
no i potrzebujemy drugi raz jechać. pewnie to potrwa jeszcze trochę11 maja 2015 at 06:14 #1698OwieczkaParticipantZ tym ciągnięciem przyczep to chyba jakaś zła interpretacja … nieraz jeżdzilem w niemczech z przyczepą w niedziele i nikt się mnie nie czepiał ale może miałem szczęście
15 maja 2015 at 08:14 #1756Bogdan KnitterKeymasterCzesc Marek,
z przyczepa sportowa mozesz jezdzic po niemczech kiedy tylko chcesz, bylby to bardzo dziwny zakaz
skoro wiekszosc ludzi wyrusza w weekendy nad jeziora
Z tym wymeldowaniem przyczepy, to czasami tak bywa ze niemcy nie chca dawac na tablicach , po prostu sie boja. Ale mozna pobrac probne tablice w niemczech i nie ma problemu, cena ok.70Euro na 5 dni.Mam nadzieje, ze mimo tych utrudnien niedlugo widzimy sie na wodzie?
pozdrawiam,
Bogdan19 maja 2015 at 12:55 #1758OwieczkaParticipantHej!!
I jak tam postępy?Pozdrawiam
21 maja 2015 at 13:23 #1759Marek BudziszParticipantHej
Łódka ściągnięta, w sobotę rozkładamy, oglądamy co mamy i musimy zrobić drobną naprawę skrzynki mieczowej.
Na wodę bedziemy gotowi najszybciej za dwa tygodnie.
Majkes kiedy podjeżdzasz do Pucka?21 maja 2015 at 15:30 #1760OwieczkaParticipantNo i super
Co do Pucka hmmm… w sobotę chcieliśmy sie zwodować w Rewie bo to tochę bliżej i w zależności od wiatrów popłynąć w kierunku Pucka lub Gdyni gdzie ścigają się konkurencyjne klasy .
Napisz gdzie będziecie robić, przeglądać łódkę … może byśmy sie przywlekli po wodzie na herbatę i pogaduchę. Ale jak juz będziecie gotowi na wodę to będziemy przyjezdzac do Was .
Fajnie było by mieć telefon do Ciebie więc jak możesz przyślij numer na maila : m.dominiak@outlook.com
21 maja 2015 at 16:02 #2519Bogdan KnitterKeymaster??? Korsarze spotykaja sie na herbatke?
koniec swiata ! -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.