Home › Forums › Ogłoszenia › Kupię › Nowe żagle
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
29 grudnia 2011 at 10:38 #1438Michał Wójcik POL11Participant
Witam,
parę dni temu podpisaliśmy zżaglownią Narwal porozumienie o współpracy (–> News).
Żaglownia Narwal wg. nas robi najlepsze żagle dla korsarzy w Polsce. Ciesząsię one również uznaniem na rynku niemieckim.
Dla wszystkich zarejestrowanych członków naszego stowarzyszenia wynegocjowaliśmy specjalne – naprawdę preferencyjne ceny.Jeżlei jesteście zainteresowani, aby wasze łódki otrzymały nowe, piękne, białe i przede wszystkim szybkie żagielki piszcie do mnie
Ahoj!
17 kwietnia 2012 at 12:55 #1747korsarzParticipantWitam,
nazywam sie Jan Szemraj. Mieszkam w Niemczech: Euskirchen kolo Bonn.
Od roku 2003 zegluje korsarzem po akwenach niemieckich, polskich, wegierskich i chorwackich (wylacznie turystycznie). http://www.youtube.com/watch?v=BrrGB_b4vHE
Od roku jestem czlonkiem klubu zeglarskiego RSCZ Zülpich.Poszukuje nowych, dobrych i koniecznie tanich zagli.
Czy moglbym rowniez skorzystac z oferty Narwala?Pozdrawiam
Jan17 kwietnia 2012 at 14:55 #1748Bogdan KnitterKeymasterHallo Jan,
witamy na forum
co do nowych zagli z zaglowni Narwal (ktore osobiscie bardzo polecam), to wyglada to w ten sposob, ze „dobra” cene moga uzyskac tylko czlonkowie Stowarzyszenia Polskiej Floty Klasy Korsarz.
Ale mam dla Ciebie dobra wiadomosc chetnie powitamy Ciebie i Twojego Korsarza w naszych szeregach
i to niezaleznie od tego czy chcesz kupic nowe zagle, czy tez chcesz wspolnie z nami przezywac nasza wspaniala klase.pozdrawiam,
Bogdan z Bonn kolo Euskirchen18 kwietnia 2012 at 18:45 #1751Michał Wójcik POL11ParticipantCześć Jan
bardzo serdecznie witamy w naszych skromnych progach
Zapraszamy Cię do wstąpienia w nasze szeregi i żeglowania razem z nami.Formularz członkowski możesz pobrać tutaj
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję do zobaczenia na wodzie :cheer:20 kwietnia 2012 at 22:47 #1752Bogdan KnitterKeymasterHi Jan,
wlasnie wrocilem do domu i stwierdzam, ze jestes wlascicielem „nowych” zagli
jaki ten swiat jest maly, to ja przywiozlem te zagle z nad j.charzykowskiego do Bonn,
a w lipcu zagle pojada z powrotem nad j.charzykowskie, aby walczyc o tytul Mistrza Polski
mam racje?
pozdrawiam,
Bogdan26 kwietnia 2012 at 13:55 #1761korsarzParticipantWitam Bogdan,
o tak. Swiat jest maly, a odleglosc z Euskirchen do Bonn nieiwelka.
Ciesze sie z nabycia u Ciebie zagli. Lepsze bylyby nowe „narwale” ale coz…
Rzeczywiscie myslimy o wyjezdzie do Malych Swornychgaci, choc nie sa to jeszcze plany w 100 procentach pewne.
Zobaczymy.
Nadal mam nadzieje na spotkanie z flota polskich (i nietylko) „korsarzy”.
PozdrawiamJan
27 kwietnia 2012 at 07:42 #1762Bogdan KnitterKeymaster@Jan
urlop w Malych Swornychaciach polecam serdecznie
http://maleswory.info/#home
a Twoj udzial w MP bardzo ucieszylby nie tylko mnie, ale napewno wszystkich Korsarzy.
musisz podjac tylko decyzje pod jaka bandera staniesz na starciepozdrawiam i czekam na wspolne zeglowanie na Zülpicher See,
no i oczywiscie po j.charzykowskim -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.