Korsarze w regatach

• This topic is empty.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Owieczka
    Participant

Hej

Wiem że jeszcze nie mam łódeczki ale …napiszcie cos o regatach w klasie czy macie jakiś cykl w Polsce. Ile łodek w klasie pływa i czy jakieś plany na 2014 ( polskie plany)

Pozdrawiam

Bogdan Knitter
    Keymaster

Hej Majkes,

mamy w naszej flocie obecnie zameldowanych 31 lodek z czego aktywnie plywa 20 jednostek,
    5 – raz do roku, a pozostale 6 jeszcze sie nie pokazalo na regatach. ( ale obiecuja poprawe )
    Dotychczas najwiecej lodek bylo w Charzykowie 14 sztuk,
    a regularnie pojawia sie 10 jednostek na starcie.

Na rok 2014 planujemy zorganizowac Miedzynarodowe Mistrzostwa Polski,
    + 5 do 6 regat Pucharu Polski, razem ok.7 imprez krajowych.
    Kalendarz na rok 2014 bedzie gotowy do polowy listopada 2013, dlatego w tej chwili nie ma jeszcze konkretnych terminow.
    W planach sa takie akweny jak:
    J.Charzykowskie, Zatoka Gdanska, gdzies na Mazurach, Zalew Zegrzynski, Zalew Zemborzycki.
    pozostale dwa akweny sa do uzgodnienia.

A na rok 2015 zostala nam przyznana organizacja Euro Cup
    z czego jestesmy bardzo dumni i postaramy sie wystawic min.40 polskich zalog :)

teraz czekamy na Ciebie :)

pozdrawiam,
    Bogdan

Antek
    Participant

A może MMP zróbmy we wrześniu w Kamieniu Pomorskim? Prościej podpiąć się pod gotową imprezę. No i powinno wiać 👿

Owieczka
    Participant

Super. Mam nadzieje ze dołącze co prawda napis „Koniec wyścigu” ale … nie chodzi o wynik chodzi o rywalizacje :)

Łukasz
    Participant

Hej

Quote:
    … nie chodzi o wynik chodzi o rywalizacje

Majkes,
    uważam że nie rywalizacja jest najważniejsza a ludzie, których pasją jest żeglarstwo i amatorskie ściganie się w sympatycznej atmosferze i spędzeniu ze sobą czasu przy gilu i gitarze.

Owieczka
    Participant

Nie znamy sie osobiście więc nie wiesz ze to takie powiedzonko z „dawnych” czaów gdzie byłem w grupie zajebistych ludzi ale raczej nie mieliśmy szans na sukces sportowy bo do ” zawodowcow” było nam daleko ale chcieliśmy sie dobrze bawić i powalczyć. Czyli to co napisałeś mniej wiecej .

Owieczka
    Participant

Witam

Jeszcze raz podbije temat. Powiedzcie proszę kiedy przewidujecie ( jak to jest zwykle) , że pojawi się kalendarz regat Korsarza ale także innych w których możemy startować.

Bogdan Knitter
    Keymaster

Hej Michal,

w zalaczniku kalendarz naszych sasiadow zza odry,
    a nasz bedzie na pewno do konca roku gotowy, jezeli chcesz to przesle ci wersje robocza,
    bedziesz mogl juz planowac urlop na 2014 :)

pozdrawiam,
    Bogdan

[attachment]C:fakepathRegattatermine 2014 als Kalender(1).xls[/attachment]

Owieczka
    Participant

Podeślij zaczne planować ;-)

Coś ten lin mi nie działa.
    :angry:

Bogdan Knitter
    Keymaster

niestety nie moge tutaj dodac tej zakladki,
    ale wyslalem ci na maila.

Antek
    Participant

To może roześlij go do wszystkich, jeżeli jest to wersja która różni się od ostatniej…

Bogdan Knitter
    Keymaster

Kacper, przeciez prezes wyslal ta wersje do wszystkich,
    a Majkes nie jest jeszcze w naszym banku mailowym, poniewaz nie wypelnil wniosku o przyjecie do naszego stowarzyszenia :)
    a co oczywiscie czekamy ;)

Owieczka
    Participant

aha
    czyli jestem na poboczu coz smutek mnie ogarnął :(
    ale pomysle jak wypelnic deklaracje ;-)

Antek
    Participant

Nie polecam wypełniać. Później prezes chodzi i marudzi o kasę. Nawet możesz zostać publicznie wychłostany i napiętnowany jak nie zapłacisz :silly: :woohoo: :ohmy:

Bogdan Knitter
    Keymaster

do tej pory takie publiczne napietnowanie musial prezes zastosowac tylko do jednej zalogi,
    chyba nie musze mowic ktorej? :P :)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2025. All rights reserved.