„Dziwne” działanie forum

Home Forums Uwagi i propozycje dotyczące wyglądu naszej strony „Dziwne” działanie forum

• This topic is empty.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Antek
    Participant

Czołem,

martwi mnie dziwne działanie forum.

1) W dziale „kupię/sprzedam” wyświetla mi się, że Bogdan wrzucił nowy post (zał 1)
    [attachment=112]forum1.jpg[/attachment]
    po czym jak próbuję go odczytać okazuje się, że takowy nie istnieje :ohmy: (zał 2)
    [attachment=113]forum2.JPG[/attachment]

2) Nie wiem dlaczego w temacie który mam subskrybowany (dostaje powiadomienie na maila o każdej wiadomości) nie wyświetla mi się część postów które się pojawiły. Konkretnie chodzi o 'remont POL18′ i posty Luka, które jakoś na moją skrzynkę nie trafiły.

3) Też tak macie, że czasem forum i strona korsar.pl turbo muli? sprawdzałem na kilku komputerach i różnych podłączeniach do sieci i czasem jest tak, że za Chiny nie da się załadować strony.

POZdro ;)

Antek,
    odnośnie „tajemniczego” zniknięcia postu o kupnie steru to przyznaję się bez bicia że to moja wina. Przez przypadek chcąc odpisać tashpetowi usunąłem cały wątek.
    Niesety po moim usunięciu nie da się go juz przywrócić ;(
    – przepraszam.

Zamulanie forum jest związane najprawdopodobniej z naszym serwerem. Niedługo kończy się nasz abonament i pomyślimy nad zmianą serwera na bardziej wydajny.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.