Home › Forums › Ogłoszenia › Kupię › Do remontu
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
9 lutego 2021 at 21:20 #1279Piotr GrzymałaParticipant
Szanowni.
Po kilkunastu latach chciałbym wrócić do żeglowania bliżej wody.
Szukam Korsarza z drewnianym pokładem albo całego w drewnie ale z racji 5 tys jakie chce na niego przekazać to raczej wersja do remontu, którego się nie boje.Podpowiedźcie proszę, czy są jakieś niemieckie strony na których warto szukać łódki?
Dziękuję
Piotr.10 lutego 2021 at 19:50 #3133Bogdan KnitterKeymasterCześć Piotr, najczęściej można kupić Korsarza do remontu na ebay-Kleinanzeigen.de obecnie ogłasza się godny uwagi drewniak do remontu za 650 euro. Jeżeli potrzebujesz pomocy językowej, to służę chętnie pomoge. A gdybys chciał porozmawiać, to w każdej chwili znajdziesz mnie na messengerze, lub podaj numer telefonu, to zadzwonię. Możesz nam zdradzić gdzie mieszkasz? pozdrawiam,
Bogdan11 lutego 2021 at 13:01 #3134Piotr GrzymałaParticipantCzęść.
Dzięki za odpowiedź.
Już się rozglądam.
Dziękuję też za deklaracje pomocy.Mieszkam w Warszawie.
Pływanie będzie najwięcej na zalewie ale część wakacyjna to mazury a może i nawet trochę po morzu.Piotr
11 lutego 2021 at 17:41 #3135ŁukaszParticipantCześć Piotr,
Nie wiem czy miałeś już styczność z korsarzem, ale jeśli chciałbyś mu się przyjrzeć z bliska to daj znać zorganizujemy jakieś oglądanie
13 lutego 2021 at 12:46 #3136Piotr GrzymałaParticipantDzień dobry.
Co sądzicie o tym korsarzu?
Pytałem sprzedającego i jest ciągle aktualne.https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/segelboot-korsar/1550667504-211-1396
Dziękuję
Piotr13 lutego 2021 at 23:27 #3137Bogdan KnitterKeymasterHej, wcale się nie dziwie, ze jest aktualne i mam nadzieje, ze tak zostanie, Ta łódka nadaje się na kwietnik, sorry.
13 lutego 2021 at 23:46 #3138Piotr GrzymałaParticipantDzięki za szczerą odpowiedź.
Widzę z opisu, że stała w niej woda, więc domyślam się, co oprócz tego co widać, mogła ona jeszcze spustoszyć i wydaje mi się, że to zalaminowanie dna to też nie jest robota stoczni.
Szkoda, bo to jest właśnie taki wariant jaki najbardziej mi się podoba.Dziękuję
Piotr.28 lutego 2021 at 19:53 #3139Piotr GrzymałaParticipantSzanowni.
A co powiecie o tej ofercie?
Na olxOpcja wersji do remontu, w cenie o jakiej myślałem już odpadła, więc pora myśleć innymi kryteriami.
Sprzedający powołuje się na stronę korsar.pl, więc może jest wśród forumowiczów i sam coś więcej napiszę?
Dziękuję
Piotr.28 lutego 2021 at 21:05 #3141 -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.