Do remontu

Home Forums Ogłoszenia Kupię Do remontu

• This topic is empty.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Piotr Grzymała
    Participant

Szanowni.
    Po kilkunastu latach chciałbym wrócić do żeglowania bliżej wody.
    Szukam Korsarza z drewnianym pokładem albo całego w drewnie ale z racji 5 tys jakie chce na niego przekazać to raczej wersja do remontu, którego się nie boje.

Podpowiedźcie proszę, czy są jakieś niemieckie strony na których warto szukać łódki?

Dziękuję
    Piotr.

Bogdan Knitter
    Keymaster

Cześć Piotr, najczęściej można kupić Korsarza do remontu na ebay-Kleinanzeigen.de obecnie ogłasza się godny uwagi drewniak do remontu za 650 euro. Jeżeli potrzebujesz pomocy językowej, to służę chętnie pomoge. A gdybys chciał porozmawiać, to w każdej chwili znajdziesz mnie na messengerze, lub podaj numer telefonu, to zadzwonię. Możesz nam zdradzić gdzie mieszkasz? pozdrawiam,
    Bogdan

Piotr Grzymała
    Participant

Część.
    Dzięki za odpowiedź.
    Już się rozglądam.
    Dziękuję też za deklaracje pomocy.

Mieszkam w Warszawie.
    Pływanie będzie najwięcej na zalewie ale część wakacyjna to mazury a może i nawet trochę po morzu.

Piotr

Łukasz
    Participant

Cześć Piotr,

Nie wiem czy miałeś już styczność z korsarzem, ale jeśli chciałbyś mu się przyjrzeć z bliska to daj znać zorganizujemy jakieś oglądanie :)

Piotr Grzymała
    Participant

Dzień dobry.
    Co sądzicie o tym korsarzu?
    Pytałem sprzedającego i jest ciągle aktualne.

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/segelboot-korsar/1550667504-211-1396

Dziękuję
    Piotr

Bogdan Knitter
    Keymaster

Hej, wcale się nie dziwie, ze jest aktualne i mam nadzieje, ze tak zostanie, Ta łódka nadaje się na kwietnik, sorry.

Piotr Grzymała
    Participant

Dzięki za szczerą odpowiedź.
    Widzę z opisu, że stała w niej woda, więc domyślam się, co oprócz tego co widać, mogła ona jeszcze spustoszyć i wydaje mi się, że to zalaminowanie dna to też nie jest robota stoczni.
    Szkoda, bo to jest właśnie taki wariant jaki najbardziej mi się podoba.

Dziękuję
    Piotr.

Piotr Grzymała
    Participant

Szanowni.
    A co powiecie o tej ofercie?
    Na olx

Opcja wersji do remontu, w cenie o jakiej myślałem już odpadła, więc pora myśleć innymi kryteriami.

Sprzedający powołuje się na stronę korsar.pl, więc może jest wśród forumowiczów i sam coś więcej napiszę?

Dziękuję
    Piotr.

Bogdan Knitter
    Keymaster
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.