Części zamienne :)

Home Forums Rozmowy o Korsarzu Rozmaitości Części zamienne :)

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Maciek
    Participant

Hej,
    szukam takich fajnych knag szczękowych (2 pary), orientujecie się czy w ogóle gdzieś da się coś takiego dostać?
    A może ma ktoś z Was takie na zbyciu, albo potrafi takie wystrugać? ;)

hej Maciek,
    czasem zdarza się, że taki osprzęt można kupić na ebay.de
    Niemniej jednak, z uwagi na to że Twoja przygoda korsarsko-regatowa dopiero się zaczyna proponowałbym Ci pomału, sezon po sezonie wymieniać sobie osprzęt (ten konieczny) na nowy.
    W tym akurat miejscu pewnie przydałby Ci się pewnie blok do fału spinakera. Z moich i nie tylko moich doświadczeń do spinakera idealnie pasuje spinlock.

[attachment=212]4035-Spinlock-PXR-Powerklemme-4035-01.jpg[/attachment]

P.S.
    zaglądaj częściej na FB bo większość towarzystwa korsarskiego właśnie tam się przeniosła ;)
    pzdr.

Antek
    Participant

Czołem cześć,

nie musi to być koniecznie Spinlock, są też inne, nieco tańsze patenty, które z powodzeniem spełnią swoje zadanie.

Bogdan Knitter
    Keymaster

ja mam takie knagi, co prawda nie daje gwarancji za
    ich funkcjonalnosc, ale moge cie poratowac jak chcesz.

Maciek
    Participant

O to fajnie! To jeszcze się odezwę. Jak do tej pory te knagi mnie nie zawiodły więc myślę że dadzą radę.

@Michał, dzięki za propozycję. Na razie chyba zostanę przy „klasycznym” osprzęcie no chyba że faktycznie się nie sprawdzi. Poza tym takie szczególiki jak stare knagi dodają tej łódce smaczku :D

Maciek,
    najlepszym sposobem aby zobaczyć się z Bogdanem i dogadać w sprawie knag jest pojawienie się w Charzy na pierwszych regatach w tym roku.
    Szczerze mówiąc innej opcji nie widzę ;)
    A Ty Bogdan? :)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.