Cześć

Home Forums Powitanie Przedstaw się Cześć

• This topic is empty.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Owieczka
    Participant

Witam wszystkich forumowiczów.
    Kto ja: Michał – Majkes
    Doświadczenie – żeglarskie jako takie 25 lat temu ;) regatowe – zerowe
    Czemu – szkukam fajnej klasy bo lubie rywalizację ( ogólnie )choć miejsce zupelnie nie ma znaczenie do momentu startu i po osiągnięciu mety i szukam łódki na którą będę mógł zabierać córę aby sie powoli uczyła a tu wygląda mi przyjażnie i tak jak sobie to wyobrażam.

Hej Michał,
    witamy w naszych progach ;)
    Od razu mogę Ci powiedzieć, że dobrze trafiłeś :) – korsarz to klasa dla amatorów lubiących pośmigać trochę szybciej.
    Piszesz że chcesz pływać z córą – super! W Polsce mamy dopiero 3 damsko-męskie załogi, ale w Niemczech i Austrii z uwagi na łatwość prowadzenia Korsarza takich załóg jest znacznie więcej i są one bardzo popularne.
    Napisz skąd jesteś, jakiej łódki szukasz (drewno, laminat, laminat+drewno) i jakim dysponujesz budżetem. Postaramy się pomóc abyś jak najszybciej kupił swojego wymarzonego korsarza ;)
    Zapraszamy równeiz na nasz profil na FB.
    pzdr.

Owieczka
    Participant

Hej
    Co do łódki to napisałem w dziale „Kupię” a co do mieszanej zalogi to moja córa jeszcze dobrze nie mowi ale juz staram się zaszczepić to co u mnie się nie udalo do końca bo żagle uwielbiałem od małego ale inne sporty mnie wciągneły i żeglarstwo pozostało na etapie Mazury-Turystyka. Ale mam chrześnice w wieku pozwalającym na komunikacje i kto wie ? Deska windsurfingowa ją zainteresowala to może i Korsarz :-).

Pozdro

Łukasz
    Participant

@Prezesie

Majkes wrote:
    Zaczynam poszukiwanie Korsarza. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o informację. Tak naprawdę można powiedzieć że szukam dwu. Jednego dla siebie najchętniej drewnianego bo mam sentyment do takich łódek.
    Drugiego laminata dla kolegi. Ogolnie nie spieszy nam sie bardzo ale chcielibyśmy kupić do wiosny.

@Majkes
    Witamy :)
    Proszę napisz coś więcej o sobie.

Owieczka
    Participant

No wiesz nie wiem co jeszcze mógłbym dodać. Jestem w wieku kiedy faceci kupują motocykle ( na tych jeżdze od dawna ) sportowe fury ( na te mnie nie stać ) jachty ( jak fury ) wiec dlatego coś co pływa i wygląda dobrze jest w kręgu moich zainteresowań ;-)

Antek
    Participant

Hello :). Dobrze trafiłeś, liczymy że zostaniesz z nami na dłużej. Więcej niż tutaj dzieje sie na naszym profilu na FB oraz na liście mailowej. Pewnie Prezes już Cię molestuje o podanie adresu, żeby mógł Cię (Was) dopisać :)
    Co do łódki – warto śledzić niemieckiego ebaya oraz korsar.de (Kleinanzeigen to ogłoszenia ;) ). Śmiało podsyłajcie oferty do oceny, kilka osób tutaj zna się trochę na łódkach i z przyjemnością Wam doradzi.

Bogdan Knitter
    Keymaster

Hej Majkes,
    z tego co piszesz, to na pewno jestes u nas w dobrych rekach :)
    a lodke znajdziemy, w tym mamy juz wprawe ;)
    pozdrawiam,
    Bogdan

janmarkus
    Participant

Siemka :)

Bogdan Knitter
    Keymaster

Czesc janmarkus,

mozesz nam powiedziec na ilu regatach bedzie mozna
    Ciebie zobaczyc ?
    a po regatach bedziesz mial szanse nas podleczyc ;)

pozdrawiam,
    Bogdan

Antek
    Participant

Czy możemy usuwać takie spam posty?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.