Home › Forums › Powitanie › Przedstaw się › Cześć
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
16 września 2013 at 07:49 #1429OwieczkaParticipant
Witam wszystkich forumowiczów.
Kto ja: Michał – Majkes
Doświadczenie – żeglarskie jako takie 25 lat temu regatowe – zerowe
Czemu – szkukam fajnej klasy bo lubie rywalizację ( ogólnie )choć miejsce zupelnie nie ma znaczenie do momentu startu i po osiągnięciu mety i szukam łódki na którą będę mógł zabierać córę aby sie powoli uczyła a tu wygląda mi przyjażnie i tak jak sobie to wyobrażam.16 września 2013 at 09:36 #2858Michał Wójcik POL11ParticipantHej Michał,
witamy w naszych progach
Od razu mogę Ci powiedzieć, że dobrze trafiłeś – korsarz to klasa dla amatorów lubiących pośmigać trochę szybciej.
Piszesz że chcesz pływać z córą – super! W Polsce mamy dopiero 3 damsko-męskie załogi, ale w Niemczech i Austrii z uwagi na łatwość prowadzenia Korsarza takich załóg jest znacznie więcej i są one bardzo popularne.
Napisz skąd jesteś, jakiej łódki szukasz (drewno, laminat, laminat+drewno) i jakim dysponujesz budżetem. Postaramy się pomóc abyś jak najszybciej kupił swojego wymarzonego korsarza
Zapraszamy równeiz na nasz profil na FB.
pzdr.16 września 2013 at 09:46 #2859OwieczkaParticipantHej
Co do łódki to napisałem w dziale „Kupię” a co do mieszanej zalogi to moja córa jeszcze dobrze nie mowi ale juz staram się zaszczepić to co u mnie się nie udalo do końca bo żagle uwielbiałem od małego ale inne sporty mnie wciągneły i żeglarstwo pozostało na etapie Mazury-Turystyka. Ale mam chrześnice w wieku pozwalającym na komunikacje i kto wie ? Deska windsurfingowa ją zainteresowala to może i Korsarz .Pozdro
16 września 2013 at 09:50 #2860ŁukaszParticipant@Prezesie
Majkes wrote:Zaczynam poszukiwanie Korsarza. Gdyby ktoś coś wiedział proszę o informację. Tak naprawdę można powiedzieć że szukam dwu. Jednego dla siebie najchętniej drewnianego bo mam sentyment do takich łódek.
Drugiego laminata dla kolegi. Ogolnie nie spieszy nam sie bardzo ale chcielibyśmy kupić do wiosny.@Majkes
Witamy
Proszę napisz coś więcej o sobie.16 września 2013 at 10:25 #2863OwieczkaParticipantNo wiesz nie wiem co jeszcze mógłbym dodać. Jestem w wieku kiedy faceci kupują motocykle ( na tych jeżdze od dawna ) sportowe fury ( na te mnie nie stać ) jachty ( jak fury ) wiec dlatego coś co pływa i wygląda dobrze jest w kręgu moich zainteresowań
16 września 2013 at 19:31 #2865AntekParticipantHello . Dobrze trafiłeś, liczymy że zostaniesz z nami na dłużej. Więcej niż tutaj dzieje sie na naszym profilu na FB oraz na liście mailowej. Pewnie Prezes już Cię molestuje o podanie adresu, żeby mógł Cię (Was) dopisać
Co do łódki – warto śledzić niemieckiego ebaya oraz korsar.de (Kleinanzeigen to ogłoszenia ). Śmiało podsyłajcie oferty do oceny, kilka osób tutaj zna się trochę na łódkach i z przyjemnością Wam doradzi.16 września 2013 at 20:55 #2869Bogdan KnitterKeymasterHej Majkes,
z tego co piszesz, to na pewno jestes u nas w dobrych rekach
a lodke znajdziemy, w tym mamy juz wprawe
pozdrawiam,
Bogdan17 lutego 2014 at 09:59 #2947janmarkusParticipantSiemka
Dobry kardiolog w Warszawie http://www.medical-fitness.com.pl/kardiologia.html17 lutego 2014 at 14:53 #2948Bogdan KnitterKeymasterCzesc janmarkus,
mozesz nam powiedziec na ilu regatach bedzie mozna
Ciebie zobaczyc ?
a po regatach bedziesz mial szanse nas podleczycpozdrawiam,
Bogdan9 marca 2014 at 11:32 #2966AntekParticipantCzy możemy usuwać takie spam posty?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.