Home › Fora › Powitanie › Przedstaw się › Ahoj Korsarze
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
13 lipca 2013 o 20:03 #2832
Bogdan Knitter
KlucznikHej,
fajna lodka, oczywiscie wymaga pracy (w zimie, latem sie plywa)
ale ma potencjal na fortepian
co do producenta, to nie jestem pewien, ale typuje na stocznie Obermeier, swego czasu stocznia ta produkowala najszybsze korsarze.taka przyczepa kosztuje okolo 700€, to nie jest tanio, ale inwestycja na pewno oplacalna.
„Heul doch” naprawde nie wyglada na to aby miala utonac, takze widzimy Rafala na MP z lodka?
pozdrawiam,
Bogdan14 lipca 2013 o 11:11 #2833Antek
UczestnikNo właśnie to samo chciałem powiedzieć – wygląda całkiem porządnie, myślę że bez problemu możesz na niej startować
15 lipca 2013 o 22:55 #2834Michał Wójcik POL11
Uczestnikjak przyjedziesz i obejrzysz pokład POL 20 to stwierdzisz że Twój jest miód malina
16 lipca 2013 o 14:36 #2835Bogdan Knitter
KlucznikRafal,
juz wiem jaka stocznia i w jakim roku wyprodukowala Twoja lodkea Ty trenujesz calymi dniami?
pozdrawiam,
Bogdan20 lipca 2013 o 20:25 #2837Rafał Kaniewski
UczestnikWitajcie, nie uprzedziłem że mnie nie będzie, dziękuję za słowa otuchy trochę lepiej się poczułem
. Niestety nie trenowałem. Nawet jeszcze się nie zwodowałem.
Do wyposażenia potrzebne mi są jeszcze szelki do trapezu, może ma ktoś coś starego – czytaj taniego na zbyciu?
Bogdan chętnie się dowiem co Ci się udało ustalić wolisz na priv rafkan at o2.pl czy na forum?
Pozdrawiam
20 lipca 2013 o 21:30 #2838Michał Wójcik POL11
UczestnikHej Rafał,
ja używam pasa trapezowego z decathlonu – względnie tani i dobry.
Póki co jednak Windguru pokazuje 2Bf, więc pas raczej nie będzie potrzebny.
Do zobaczenia niebawemP.S.
jesteś na facebooku?23 lipca 2013 o 21:20 #2839Bogdan Knitter
KlucznikRafal,
opowiem Tobie na MP,
ja mam pas rezerwowy, moge ci pozyczyc na mp, a moze nawet odsprzedac.
zdecydowales sie juz na przybycie z lodka?
pozdrawiam,
Bogdan24 lipca 2013 o 06:06 #2840Rafał Kaniewski
UczestnikBogdan,
nie chcę się jakoś tłumaczyć, ale naprawdę niestety łódka zostanie jeszcze na suchym. Przyjadę spotkać się z Wami i nacieszyć oczy.Chcę skorzystać z okazji i dowiedzieć się jak najwięcej, więc planuję też w piątek Was odwiedzić
Zatem do miłego spotkania
Pozdrawiam,
Rafał24 lipca 2013 o 15:28 #2841Łukasz
Uczestnik@rafkan
My KORSARZE
nie przyjmujemy do wiadomości wymówek i masz się stawić, ale nie sam tylko z korsarzem.
Pamiętaj on Ci tego nie wybaczy!! Być tak blisko a zarazem tak daleko 👿Pozdrawiam
Łukasz24 lipca 2013 o 19:54 #2842Michał Wójcik POL11
UczestnikRafał,
marzenia sa po to by je realizować
Nie przyjmujemy do wiadomości że będizesz bez KORSARZA!
Zastanów sie czy nie zawieźć jutro łódki do portu Nieporęt do Pana Marka – szkutnika. Jego dniówka to 100-150zł, a przez cały dzień może doprowadzić Twoją łódkę do stanu w którym będzisz mógł pływać.
Widzimy się na wodzie w sobotę!
pozdrawiam25 lipca 2013 o 09:56 #2843Michał Wójcik POL11
UczestnikRafał,
współczuję Ci
Taka presje na Ciebie wywarliśmy, że jak się pojawisz bez łódki to nie chciałbym być w Twojej skórzejak sytuacja? chces znamiary na Marka (szkutnika) z Nieporętu ?
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.