Ahoj

Home Forums Powitanie Przedstaw się Ahoj

• This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Czarny_rybak
    Participant

Witam,

jestem z Warszawy. Wcześniej żeglowałem na WJM i Zegrzu.
    Szukam żaglówki do pożeglowania będąc na działce. Chciałem żeby łódka nadawała się do rekreacyjnego pływania ale też dania w palnik. Korsarz wydaje się idealny, więc właśnie szukam swojego :)

Pozdrawiam

Łukasz
    Participant

Witaj,

Nim odpowiesz na pytanie jaki budżet planujesz przeznaczyć na zakup korsarza polecam przeczytanie artykułu > tutaj <
    a teraz odpowiedź co ciebie interesuje :) ? Może taki korsarz gdzieś właśnie czeka na ciebie ;)

Czarny_rybak
    Participant
    lukaszd wrote:
    Witaj,

Nim odpowiesz na pytanie jaki budżet planujesz przeznaczyć na zakup korsarza polecam przeczytanie artykułu > tutaj <
    a teraz odpowiedź co ciebie interesuje :) ? Może taki korsarz gdzieś właśnie czeka na ciebie ;)

Hej, artykuł już czytałem :) Piękne są łódki drewniane, ale z powodu że swojej nie będę trzymał przy miejscu zamieszkania, to ciężko mi będzie o nią dbać. Dlatego szukam korsarza w całości z laminatu, chociaż może drewniany pokład byłby dobrym kompromisem.

Mam budżet ok. 8k, szukam łódki w dobrym stanie, ale wiadomo nie chcę przepłacić :)

Bogdan Knitter
    Keymaster

Ok, już wiem o co ci chodzi, jak masz 8k, to POL 53-Jacobson jest bardzo dobry do tego co zamierzasz :) POL42 tez dobry, ale droższy.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2024. All rights reserved.