Ahoj!

Home Forums Powitanie Przedstaw się Ahoj!

• This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Kuba
    Member

Witam brać żeglarską!
    Pływam trochę po mazurach, raczej większymi i turystycznymi, było troszkę po zatoce, trafił się rejs w Chorwacji. Trochę w okolicy Wrocławia (zalew Mietkowski i na Odrze). Głównie teraz z synem 6l (od 2l pływa) i z żoną. Szukam czegoś na wspólne pływanie 2-3os (i zarażanie pasją:) ), dobrze żeby dało dużo frajdy. No i czasami ze znajomymi w palnik żeby można było dać (stąd wybór korsarza) a i żeby była możliwość samemu pośmigać.

Czasami pływamy na omegach albo innych wynalazkach, ale często są w fatalnym stanie, lub o 18stej trzeba oddać :) Stąd pomysł na własną niewielką łódkę.

Pozdrawiam!

Grzesiek Wrocław
    Participant

Cześć. Sam od niedawna jestem posiadaczem korsarza i na zakup łodzi zdecydowałem się z podobnych przyczyn jakie wymieniasz :) Piszesz coś o Mietkowie i Wrocławiu a to moje rejony. Wjęc jakbyś chciał coś pooglądać to daj znać.Wielkich rad nie udzielę bo sam jestem świerzak ale może zawsze coś.

Kuba
    Member

Hej, jasne, bardzo chętnie. dzięki wielkie!
    Nr do mnie to 604 866 727, daj znać gdybyś gdzieś był na wodzie:)

Grzesiek Wrocław
    Participant

OK. Na pewno dam znać.

Łukasz
    Participant

Witam Was serdecznie, :woohoo:
    Ciebie jslodki jak i Grzegorza.
    Ciesze się, że dołączyliście do naszego grona korsarzy.
    Pokażcie i pochwalcie się swoimi bolidami, a może uda się Wam zaszczycić nas w Giżycku na EuroCupie :whistle:
    Takie spotkanie będzie niesamowicie ciekawe zarówno pod poznania się wzajemnie wspólnego popływania jak i miło spędzenia czasu. 👿

Owieczka
    Participant

Hej.
    Swoją przygodę z tą klasą zacząlem z tych samych powodow. Popływać z córką , trochę się pościgać bo to w mojej naturze. Teraz mam już 3 z kolei korsarza i jestem pewien ze to był dobry wybór.

Pozdrawiam

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2025. All rights reserved.