Reply To: Witam miłośników „korsar.pl” – Zibi z Gdańska

Home Forums Powitanie Przedstaw się Witam miłośników „korsar.pl” – Zibi z Gdańska Reply To: Witam miłośników „korsar.pl” – Zibi z Gdańska

Zibi
Participant

Witam ponownie!
Łódka zwodowana i opływana w ubiegłą niedzielę w Tuchomku /k.Gdyni. No i nieco opita… :)
Okazało się, że jest to jednak pojazd nawodny, a nie podwodny – Korsarz spisał się dzielnie.
Na pokładzie sucho, osprzęt ok – nawet udało się całość pospinać, otaklować – generalnie duży pozytyw.
Kilka elementów olinowania do wymiany w najbliższym czasie – drobiazgi. Pokrowiec już pozszywany. NIe mogę dobrze wyregulować grota – trzeba będzie przy tym chwilkę posiedzieć. Generalnie – pełen ubaw i dużo chęci do działania.
Michał – dziękuję za zaproszenie do Giżycka. Już wiem, że z łódką nie przyjadę – mam drobny zabieg chirurgiczny ale w jego konsekwencji może mnie on wyeliminować do końca sezonu z aktywności „sportowej” (choć w moim przypadku „sportowa” to za duże słowo :) ). Czas pokaże. Michał – mógłbyś mi podesłać na maila warunki przystąpienia do Stowarzyszenia?
Majkes – jak masz fotki tego korsarza ze Starogardu to wyślij mi proszę na maila.

Kontakt do mnie: zbinowak@wp.pl , tel: 609-000-920
Pozdrowienia z Trójmiasta.
Zibi

korsar.pl © 2025. All rights reserved.