Miedzynarodowe Mistrzostwa Austrii 2019

Home Fora Regaty, spotkania, zloty Regaty zagraniczne Miedzynarodowe Mistrzostwa Austrii 2019

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Bogdan Knitter
    Klucznik

Witam !

tak sobie pomyslalem, ze trzeba poruszyc temat zagranicznych regat,
    macie juz plany wyjazdowe na rok 2019 ?
    Moze warto byloby w pore pomyslec o zarezerwowaniu miejsc noclegowych, pokoje, namioty, kampery?
    Jezeli potrzebujecie mojej pomocy, to prosze o kontakt. Fajnie byloby zebrac liczna grupe Korsarzy, lokalizacja jest naprawde warta grzechu ;) Czekamy na wasze zgloszenia ! :)
    Termin: 15-18.08.2019
    Organizatorem tych regat jest:
    SCTWV Achensee
    Seeuferstr.19
    A-6212 Maurach
    office@sctwv.at
    Nr.Tel. 0043 677 61668650

Martinezzz
    Uczestnik

Tuna2 planuje jechać by popływać. Czy wiesz Bogdan, albo możesz rozeznać czy tam można stawiać namiot ?

Bogdan Knitter
    Klucznik

@Martinez,
    wlasnie dlatego zapytowywuje ilu jest chetnych, abym mogl zadzialac w tym temacie.
    Maila do Austiakow juz wyslalem, czekam na odpowiedz.

Łukasz
    Uczestnik

POL-22 też się wybiera i preferuje namiot.

Martinezzz
    Uczestnik

Ach to Achensee !!!Byliśmy tam w 2016 z P. i K. Zajebiaszcze miejsce ! jeśli nie mylę/ale mogę , to Klub Petera Tchady – tam jego Ojciec był kiedys komandorem.
    Mieszka się w budynku dawnego klasztoru! – na zdjęciu. Namiotów nie pamiętam. Taka mniejsza/bliższa Garda !
    Zmieniła się strona klubu – nie ma żadnych informacji o cenach noclegów – ale pokoje są najczęściej wieloosobowe, więc ceny przystępniejsze, ale nie za Bóg zapłać ! ;-)
    W szopie/magazynku nad samą wodą jedna z najlepszych dyskotek EVER !!

Bogdan Knitter
    Klucznik

Dzieki Martinezzzz! Jak to nie jest najlepsza rekomendacja tej miejscówki, to ja już nic nie wiem :)

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Temat ‘Miedzynarodowe Mistrzostwa Austrii 2019’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.

korsar.pl © 2025. All rights reserved.