Home › Fora › Regaty, spotkania, zloty › Regaty zagraniczne › 1-2 września Berliner Meisterschaft
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
22 sierpnia 2012 o 11:20 #2441
Antek
UczestnikNo właśnie czy można rozbić gdzieś namiot i ile to kosztuje. Ew ile kosztuje najtańszy nocleg w klubie (być możę pozyskamy sponsora :woohoo: :woohoo: :woohoo: ).
22 sierpnia 2012 o 11:28 #2442Michał Wójcik POL11
UczestnikAntek niepokorny studencie !
kiedy jaśnie Pan wyśle uzupełnione formularze członkowskie?22 sierpnia 2012 o 12:37 #2443Paweł Prus
UczestnikJa też mam w planach namiot. Przy okazji przypilnuję studentów, żeby nie rozrabiali za bardzo
Chyba, że będzie padać – wtedy poszukam lepszego dachu nad głową. Bogdan, masz wiedzę o ewentualnych noclegach w klubie?
22 sierpnia 2012 o 22:42 #2447Bogdan Knitter
KlucznikPawel,
nasi studenci nie maja czasu na szalenstwa,
jak wiesz oni remontuja (woskuja) nocami lodki
jedno czego zaluje z MP, to to, ze nie zrobilem Kacprowi i Ewie zdjecia jak leza na dnie lodki i leja wosk, aby miec lepszy poslizg :cheer: musze przyznac, ze sie oplaciloRozbicie namiotu nie kosztuje nic, co do pokoi, to na razie nie mam informacji.
Wyslalem zapytanie, ale sekretarka jest na chorobowym i nic nie wiadomo czy sa miejsca i za ile.23 sierpnia 2012 o 08:07 #2449Antek
UczestnikPóźniej, jak już spałeś, laminowałem pęknięty miecz z ochroniarzem 😆
27 sierpnia 2012 o 11:19 #2451Michał Wójcik POL11
UczestnikW dniu wczorajszym odbyliśmy z Pawłem pierwszy (i ostatni
) trening przed Berlinem. Powiem Wam, że macie czego się bać!! Jesteśmy nie do zatrzymania 👿
Ahoj27 sierpnia 2012 o 21:12 #2453Paweł Prus
UczestnikMichał Wójcik wrote:W dniu wczorajszym odbyliśmy z Pawłem pierwszy (i ostatni) trening przed Berlinem. Powiem Wam, że macie czego się bać!! Jesteśmy nie do zatrzymania 👿
AhojPotwierdzam, „Westerplatte” to super szybka łódka. Czego nie można powiedzieć o jej załodze
27 sierpnia 2012 o 21:17 #2454Bogdan Knitter
KlucznikPawel, jaki Westerplatte?
jak szybki, to musi sie nazywac „Rudy 102”
juz nie moge sie doczekac nadania nazwy w sobote,
oj poleje sie szampan:silly:
27 sierpnia 2012 o 21:29 #2455Paweł Prus
Uczestnikbogdan wrote:Pawel, jaki Westerplatte?
jak szybki, to musi sie nazywac „Rudy 102”
juz nie moge sie doczekac nadania nazwy w sobote,
oj poleje sie szampan:silly:
„Rudy 102” to też niezła nazwa, ale mając na uwadze międzynarodowy charakter naszej floty, lepsza będzie nazwa zrozumiała też dla kolegów z Niemiec
Dlatego przekonałem Prezesa do „Westerplatte”. To świetna nazwa dla łódki, która swój regatowy debiut będzie miała w Berlinie 1 września
28 sierpnia 2012 o 06:41 #2456Michał Wójcik POL11
UczestnikDobra dobra
….
Proszę mi tu nie zakłamywać rzeczywistości
Zostaje barbarossaBogdański, jak pokoje w klubie?
28 sierpnia 2012 o 10:07 #2457Paweł Prus
UczestnikMichał Wójcik wrote:Dobra dobra….
Proszę mi tu nie zakłamywać rzeczywistości
Zostaje barbarossaBogdański, jak pokoje w klubie?
Michał, nie bądź baba, nie możesz co chwila zmieniać zdania
Ja już zamówiłem okolicznościowe koszulki dla załogi s/y „Westerplatte”
Poza tym, odkąd zostałem obdarowany „Mięczakiem”, jestem za tym aby nazwy nowym łodziom we flocie były przyznawane przez korsarzową społeczność, a nie przez właściciela łódki – tak jest ciekawiej
28 sierpnia 2012 o 10:31 #2458Bogdan Knitter
KlucznikPruzky wrote:Michał, nie bądź baba, nie możesz co chwila zmieniać zdaniaJa już zamówiłem okolicznościowe koszulki dla załogi s/y „Westerplatte”
Poza tym, odkąd zostałem obdarowany „Mięczakiem”, jestem za tym aby nazwy nowym łodziom we flocie były przyznawane przez korsarzową społeczność, a nie przez właściciela łódki – tak jest ciekawiej
zgadzam sie z Pawlem w 100%, jestesmy demokratycznym stowarzyszeniem i wybieramy nazwy lodek wiekszoscia glosow
Nawet dla prezesa nie ma taryfy ulgowej 😆
29 sierpnia 2012 o 06:46 #2459Michał Wójcik POL11
UczestnikNiestety wczoraj wieczorem z powodów rodzinnych Paweł (mój załogant) był zmuszony zrezygnować ze startu w Berlinie.
BARDZO PILNIE POSZUKUJĘ KOGOŚ NA ZASTĘPSTWO!
Proszę o wszelkie informacje na maila: michalwojcik@op.pl i na nr. tel. 0-601 225 986
Będę wdzięczny za każdą informację.2 września 2012 o 21:24 #2475Bogdan Knitter
Klucznikwrocili my
5 września 2012 o 22:51 #2485Bogdan Knitter
KlucznikKrotka relacja z regat w Berlinie:
w dniach 01-02.09.2012 odbyly sie Mistrzostwa Berlina na jeziorze Großwannsee.
Polska Flota Klasy Korsarz byla reprezentowana przez cztery zalogi, co wzbudzilo u organizatorow
duze uznanie . Zostalismy bardzo mile przyjeci i ugoszczeni, pogoda dopisala, tylko wyniki jeszcze nie takie jak bysmy sobie tego zyczyliOczywiscie bylo dla nas rzecza oczywista, ze przyjechalismy do Berlina po nauke i kazdy z nas wyjechal z Niemiec bogatszy o wiedze i doswiadczenie.
Z mojej strony moge powiedziec, ze bylo mi bardzo milo spotkac sie z Korsarzami i spedzic wspolnie piekny Weekend.[attachment=54]bm_korsar_2012_endergebnis.pdf[/attachment]
-
AutorWpisy
- Temat ‘1-2 września Berliner Meisterschaft’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.