1-2 września Berliner Meisterschaft

Home Fora Regaty, spotkania, zloty Regaty zagraniczne 1-2 września Berliner Meisterschaft

• Temat jest pusty.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 48 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Antek
    Uczestnik

No właśnie czy można rozbić gdzieś namiot i ile to kosztuje. Ew ile kosztuje najtańszy nocleg w klubie (być możę pozyskamy sponsora :woohoo: :woohoo: :woohoo: ).

Antek niepokorny studencie ! ;)
    kiedy jaśnie Pan wyśle uzupełnione formularze członkowskie?

Paweł Prus
    Uczestnik

Ja też mam w planach namiot. Przy okazji przypilnuję studentów, żeby nie rozrabiali za bardzo :P

Chyba, że będzie padać – wtedy poszukam lepszego dachu nad głową. Bogdan, masz wiedzę o ewentualnych noclegach w klubie?

Bogdan Knitter
    Klucznik

Pawel,
    nasi studenci nie maja czasu na szalenstwa,
    jak wiesz oni remontuja (woskuja) nocami lodki ;)
    jedno czego zaluje z MP, to to, ze nie zrobilem Kacprowi i Ewie zdjecia jak leza na dnie lodki i leja wosk, aby miec lepszy poslizg :cheer: musze przyznac, ze sie oplacilo :)

Rozbicie namiotu nie kosztuje nic, co do pokoi, to na razie nie mam informacji.
    Wyslalem zapytanie, ale sekretarka jest na chorobowym i nic nie wiadomo czy sa miejsca i za ile.

Antek
    Uczestnik

Później, jak już spałeś, laminowałem pęknięty miecz z ochroniarzem 😆

W dniu wczorajszym odbyliśmy z Pawłem pierwszy (i ostatni :( ) trening przed Berlinem. Powiem Wam, że macie czego się bać!! Jesteśmy nie do zatrzymania 👿
    Ahoj

Paweł Prus
    Uczestnik
    Michał Wójcik wrote:
    W dniu wczorajszym odbyliśmy z Pawłem pierwszy (i ostatni :( ) trening przed Berlinem. Powiem Wam, że macie czego się bać!! Jesteśmy nie do zatrzymania 👿
    Ahoj

Potwierdzam, „Westerplatte” to super szybka łódka. Czego nie można powiedzieć o jej załodze ;)

Bogdan Knitter
    Klucznik

Pawel, jaki Westerplatte?
    jak szybki, to musi sie nazywac „Rudy 102”
    juz nie moge sie doczekac nadania nazwy w sobote,
    oj poleje sie szampan :P :silly:

Paweł Prus
    Uczestnik
    bogdan wrote:
    Pawel, jaki Westerplatte?
    jak szybki, to musi sie nazywac „Rudy 102”
    juz nie moge sie doczekac nadania nazwy w sobote,
    oj poleje sie szampan :P :silly:

„Rudy 102” to też niezła nazwa, ale mając na uwadze międzynarodowy charakter naszej floty, lepsza będzie nazwa zrozumiała też dla kolegów z Niemiec :) Dlatego przekonałem Prezesa do „Westerplatte”. To świetna nazwa dla łódki, która swój regatowy debiut będzie miała w Berlinie 1 września ;)

Dobra dobra ;)….
    Proszę mi tu nie zakłamywać rzeczywistości ;)
    Zostaje barbarossa ;)

Bogdański, jak pokoje w klubie?

Paweł Prus
    Uczestnik
    Michał Wójcik wrote:
    Dobra dobra ;)….
    Proszę mi tu nie zakłamywać rzeczywistości ;)
    Zostaje barbarossa ;)

Bogdański, jak pokoje w klubie?

Michał, nie bądź baba, nie możesz co chwila zmieniać zdania :) Ja już zamówiłem okolicznościowe koszulki dla załogi s/y „Westerplatte” :)

Poza tym, odkąd zostałem obdarowany „Mięczakiem”, jestem za tym aby nazwy nowym łodziom we flocie były przyznawane przez korsarzową społeczność, a nie przez właściciela łódki – tak jest ciekawiej ;)

Bogdan Knitter
    Klucznik
    Pruzky wrote:
    Michał, nie bądź baba, nie możesz co chwila zmieniać zdania :) Ja już zamówiłem okolicznościowe koszulki dla załogi s/y „Westerplatte” :)

Poza tym, odkąd zostałem obdarowany „Mięczakiem”, jestem za tym aby nazwy nowym łodziom we flocie były przyznawane przez korsarzową społeczność, a nie przez właściciela łódki – tak jest ciekawiej ;)

zgadzam sie z Pawlem w 100%, jestesmy demokratycznym stowarzyszeniem i wybieramy nazwy lodek wiekszoscia glosow :P Nawet dla prezesa nie ma taryfy ulgowej 😆

Niestety wczoraj wieczorem z powodów rodzinnych Paweł (mój załogant) był zmuszony zrezygnować ze startu w Berlinie.
    BARDZO PILNIE POSZUKUJĘ KOGOŚ NA ZASTĘPSTWO!
    Proszę o wszelkie informacje na maila: michalwojcik@op.pl i na nr. tel. 0-601 225 986
    Będę wdzięczny za każdą informację.

Bogdan Knitter
    Klucznik

wrocili my :P

Bogdan Knitter
    Klucznik

Krotka relacja z regat w Berlinie:
    w dniach 01-02.09.2012 odbyly sie Mistrzostwa Berlina na jeziorze Großwannsee.
    Polska Flota Klasy Korsarz byla reprezentowana przez cztery zalogi, co wzbudzilo u organizatorow
    duze uznanie . Zostalismy bardzo mile przyjeci i ugoszczeni, pogoda dopisala, tylko wyniki jeszcze nie takie jak bysmy sobie tego zyczyli :) Oczywiscie bylo dla nas rzecza oczywista, ze przyjechalismy do Berlina po nauke i kazdy z nas wyjechal z Niemiec bogatszy o wiedze i doswiadczenie. B)
    Z mojej strony moge powiedziec, ze bylo mi bardzo milo spotkac sie z Korsarzami i spedzic wspolnie piekny Weekend. :)

[attachment=54]bm_korsar_2012_endergebnis.pdf[/attachment]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 48 w sumie)
  • Temat ‘1-2 września Berliner Meisterschaft’ jest zamknięty na nowe odpowiedzi.

korsar.pl © 2025. All rights reserved.