Witam brać Korsarzy!

Home Forums Przedstaw się Witam brać Korsarzy!

• This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Sebastian Nieciecki
    Participant

Mam na imię Sebastian. Planuję zakup Korsarza, aby pływać po jeziorze nad którym mam działkę. Po 20 latach w końcu dojrzałem do tej decyzji. Zakochałem się w Korsarzach, choć żadnym nie pływałem i szukam jakiegoś do kupienia. Do tej pory pływałem tylko na turystykach po Mazurach. Mam nadzieję na pomoc w problemach i wątpliwościach związanych z zakupem, a potem w eksploatacji.

Ahoj!

Łukasz
    Participant
    Cześć 🙂
    Nie ukrywam mocno zainteresowało mnie to co napisałeś
    Zakochałem się w Korsarzach, choć żadnym nie pływałem” czy możesz zdradzić skąd wzięła się Twoja miłość do Korsarza? :woohoo:
    Ja pewnie powtótrzę i może czytałeś lub nie ale polecam zapoznać się z naszym poradnikiem >>[url=https://korsar.pl/pl/klasa-korsarz/2-uncategorised/165-poradnik-zakupu-uzywanego-korsarza]Poradnik zakupu Korsarza[/url]<<\r\nPomoc zawsze się znajdzie 🙂
    Bogdan Knitter
    Keymaster
    Czesc Sebastian,
    zapraszamy w dniach 8.09-11.09 do Gizycka, tam bedziesz mial okazje zobaczyc 50 lodek klasy Korsarz i zakochac sie jeszcze bardziej pozdrawiam,
    Bogdan

Sebastian Nieciecki
    Participant

lukaszd napisał:

Cześć
    czy możesz zdradzić skąd wzięła się Twoja miłość do Korsarza?

Typowy strzał od pierwszego wejrzenia Po prostu mi się spodobał, a kochliwy jestem z natury…
    Poradnik przeczytałem, przydatna rzecz.

Owieczka
    Participant

Popieram Bogdana taka szansa jak Euro często się nie zdarza więc przybywaj do Giżycka . I zakochaj się jeszcze mocniej.

Pozdrawiam

Andrzej Hoszko
    Participant

Witam „Siwy”doczytałem że straszetnie zakochałeś się w Korsarzu….to tak jak ja i dlatego podsyłam Ci fotki pierwszej mojej miłości korsarskiej well Ronina…..może Ci sprawić wiele radości bez koniecznego wkładu finansowego aby ruszył na wodę.łódeczka stoi niestety /w stodole zabezpieczona/ bo właściciel nie ma czasu dielektować się jego walorami…polecam go bo sam na nim pływałem przez trzy sezony.zanim nie zakochałem się w innym korsarzu /w tym przpadku jest to oldtaimer drewniany/o nazwie Gladiator.
    z korsarskim pozdrowieniem

_DSF6401.jpg

_DSF6396.jpg

k1.JPG

P101040512.JPG

2dnidoMPPGUDOWO9.JPG

Sebastian Nieciecki
    Participant

Cześć Andrzej.

Pięknie się prezentuje ten korsarz. Ja już zakupiłem tamtego o którym pisałem. Nie jest idealny ale tragedii też nie ma. Mam zapał i chęci, żeby przed następnym sezonem trochę go podszykować, aby lepiej wyglądał i był w pełni sprawny. Tego akurat się nie obawiam, wręcz cieszę na samą myśl.
    Tak z ciekawości, ile wart jest korsarz w takim stanie, jaki prezentujesz?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

korsar.pl © 2025. All rights reserved.